Yıldırım Yine Genel Başkan!

Yıldırım Yine Genel Başkan!

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu'nda bugün (24 Mayıs 2014 Cumartesi) saat: 14.00'de yaptı.

Yıldırım Yine Genel Başkan!

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda bugün (24 Mayıs 2014 Cumartesi) saat: 14.00’de yaptı.

Genel Kurul Toplantısı Kars Valisi Eyüp Tepe, Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, İç İşleri Bakanlığı İller Daire Başkanı Hikmet Aydın, Etimesgut Meclis Üyesi Şeref Yeter, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Faik Ece, Gimat Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu Üyesi Recai Kesimal, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Ankaralı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Celalettin Uludağ, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Emin Özer, Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, Kars Ardahan Iğdırlı bürokrat, iş adamları ve Kars Ardahan Iğdırlıların katılımlarıyla çok yoğun geçti.

Kürsüye davet edilerek konuşma yapan Vali Eyüp Tepe, Bölge Milletvekilleri Ahmet Arslan, Sinan Ogan, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu konuşmalarında Genel Başkan Erdoğan Yıldırım’a özellikle Ankara’da ilk kez gerçekleştirilen KAI Tanıtım Günlerinin Federasyonun öncülüğünde düzenlenmesinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Erdoğan Yıldırım’ın yeniden Genel Başkan seçildiği Genel Kurul Toplantısı’nda teşekkür konuşması yapan Genel Başkan, konuşmasına Genel Kurul Toplantısı’na katılımlarıyla destek veren konuklara teşekkür ederek başladı. STK’ların önemine değinen Erdoğan Yıldırım;

“Günümüzde STK’ların önemini yadsıyamayız. Doyduğumuz topraklar ne derece önemliyse doğduğumuz topraklar da bizler için o derece önemlidir. Bu yüzden Yönetim Kurulu ve üye derneklerimizle birlikte çıtamızı her geçen gün yükselterek Ankara’da Kars Ardahan Iğdır’ı yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olur kenetlenirsek bölgemizi daha geniş kitlelere tanıtabiliriz. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında KAI Valilikleri ve Federasyonumuzun öncülüğüyle yıllardır hayalini kurduğumuz KAI Tanıtım Günlerini Ankara’da düzenledik. Biz yalnız Ankara değil tüm Türkiye Kars Ardahan Iğdır’ın doğal güzelliklerini, yöresel lezzetlerini, manevi değerlerini tanısın istiyoruz. Hepimiz taşın altına elimizi koyup çalışmalı doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemeliyiz. Teveccühlerinize layık olmak ve bölgemin kalkınması için elimden gelen gayreti göstereceğim.” dedi.

Konuşmasında Soma’da şehit olan işçilerin acısını yüreklerinde taşıdıklarını, milletimizin böyle acıları bir daha yaşamamasını dileyen Genel Başkan; “ Yarın akşam mubarek Miraç Kandili, Kandilinizi şimdiden kutluyorum. Geçtiğimiz dönemde beraber çalıştığımız yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler