Yıldırım’dan Karsspor’a destek

Yıldırım’dan Karsspor’a destek

Kars AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Yıldırım, Karsspor Tesislerine ziyarette bulunarak Karsspor yönetimi ve hocalarıyla bir araya geldi.

 

Erdoğan, gündüz saatlerinde başladığı esnaf ziyareti ardından Karsspor tesislerine giderek sporcuların ve yönetimin sorunlarını dinledi.

 

Yıldırım, Pazar günü Diyarbakır’ın Diski spor takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Karsspor’a destek vererek maç öncesi otel masraflarını karşılama sözü verdi.

 

Karsspor’a konaklama yardımı olarak yaklaşık 2 bin 500 TL yardımda bulunan Yıldırım, Karsspor Kulübünün bir diğer eksiği olan buz makinesini de hediye etmek istediğini söyledi.

 

Yıldırım, kendisinin de futbol ile alakasının olduğuna değinerek, Karsspor’un çok daha iyilere layık olduğuna dikkat çekti.

 

Yıldırım, “Bizde zamanında futbol oynadık, futbol dışarıdan göründüğü gibi değil, spor şehir için çok önemlidir. Unutmamalıyız ki gençlerimize biz sahip çıkmazsak sokak çok çabuk sahip çıkar” dedi.

 

Karsspor yöneticilerinden Kenan Yılmaz da Aday Adayı Erdoğan Yıldırım’ın kendilerine yaptığı bu ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını dile getirerek. Bu yaklaşımından dolayı teşekkür ederek Aday Adaylığı sürecinde Erdoğan Yılmaz’a başarı temennisinde bulundu.

 

Yıldırım şunları söyledi:

“Spor bence Kars’ta birlik ve beraberliği sağlayacak önemli aktivitelerinden biridir. Öncelikle buradaki bütün yetkililere, ilgililere ve hocama teşekkür ediyorum. Şehrin topyekün hareket ederek, en iyi şekilde Karsspor’u layık olduğu yerlere taşıması gerek. Bununla ilgili bize düşen, hem Kars’ta hem de Ankara’da bir üye olarak Karsspor için elimizden geleni de yapmaya çalışacağız. İnşallah Karsspor’u daha iyi yerlerde göreceğiz.

 

Milletvekili aday adaylığımız sürecinde de, adaylığımız açıklandıktan sonra da ilk ziyaret edeceğimiz yerlerin başında da Karsspor geliyor. Sporun acil ihtiyaçları var bunları da bilmekteyiz. Bir stadımızın olması gerekiyor. İnşallah bu stadla da atılacak adımların içinde bizimde karınca kararınca bir katkımız olacak. Bundan da şeref duyarız. Kars çok önemli bir yer. Sporunda Kars’ta çok önemli bir noktada olması gerekecektir. Buranın, bölge olarak yakın illerde bu kadar başarılı olan bir organizasyon yok. İnşallah Karsspor’u da bölgemizdeki diğer spor kulüplerine, diğer illere de örnek olacak diyorum. Bizden sonra ki yöneticilerde bu bunlara el atacak. Şimdiki yöneticiler çok önemli bir çalışma sarf ediyorlar. Ben hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler