Yıldırım’dan Sosyal Sorumluluk Örneği

Yıldırım’dan Sosyal Sorumluluk Örneği

Karslı hayırsever işadamı Yasin Aşkın Yıldırım, merkez ve köy okullarında öğrencilere kışlık yardımlarda bulunuyor.

Yıldırım ailesi merhum Temel Yıldırım’ın canı gönülden yaptığı yardım ve desteklerle varlığını sürdürüyor. Mutlu olmanın mutlu etmekten geçtiğinden hareketle sürekli mutlu etme yolunu seçen Yıldırım ailesi, yardım, destek ve bağışlarla gönüllere gönderdiği güzelliği yaşıyor ve yaşatıyor. Bilinen bilinmeyen, duyulan duyulmayan sayısızca yardım ve bağışlarla bulunan Yıldırım ailesinin bu sosyal sorumluluktaki adımları herkesi mutlu ediyor.

Türkiye Yardım Severler Derneği Kars Şube Başkanı, Ulu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı, Hayırsever İşadamı Yasin Aşkın Yıldırım da bu şiarla çıktığı yolda üzerine düşen sosyal sorumluluk projelerini bir bir hayata geçirerek binlerce yüreğe ulaşıyor.

Yıldırım, kış mevsimini iyice hissettiğimiz bu günlerde Kars merkez ve köy okullarındaki ihtiyaç görülen ilkokul öğrencilerini bir nebze de olsa sevindirmek için harekete geçti. Öğrencilerin mutluluğunu görmek ve bu desteklerle sevap kazanma arzusuyla başlatmış olduğu projeyi eğitim yuvalarında sürdürmenin de hazzını yaşıyor. Erkek ve kız öğrencilerine kışlık bot ve mont yardımında bulunan Yıldırım, yaklaşık 100 öğrenciyi sevindirmenin mutluluğunu yaşadı. Başta köy okulları olmak üzere okul müdür ve öğretmenlerden gerekli gördükleri ihtiyaçların karşılanması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğini belirten Yıldırım, bu adımlarıyla herkese de güzel bir örnek oluyor.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler