Yıldırım'dan Toksoy'a Ziyaret!

Yıldırım'dan Toksoy'a Ziyaret!

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı nedeniyle İlçe Belediye Başkanı Göksal Toksoy'u makamında ziyaret etti.

Yıldırım, Başkan Toksoy'a Polis Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinlikler konusunda bilgi vererek,"Teşkilatımız olarak 172 yıldır vatandaşların can ve mal güvenliğini korumanın suç ve suçluyla mücadele etmenin, kamunun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Başkan Toksoy ise Polis teşkilatının vatanın milletin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yaptığını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polislerimizin Polis Haftası kutluyorum.Şimdiye kadar görevleri başında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet,hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömür diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler