Yıldırım’ın Ramazan Ayı Mesajı

Yıldırım’ın Ramazan Ayı Mesajı

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN RAMAZAN AYI MESAJI

Tüm İslam Âleminin büyük bir özlemle beklediği mübarek üç ayların sonuncusu olan on bir ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in indiği Ramazan ayı, oruç ve sabır ayı olmasının yanı sıra iyilik güzellik rahmet ve mağfiret ayı olması vesilesi ile yüreklerimize mutluluk ve manevi coşkular getirmektedir.

Ramazan ayı aynı zamanda dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayında farz kılınan oruç ibadeti, aç ve susuz kalmanın zorluğu ve sabrıyla Yüce Allah’ın bizleri sunduğu sınırsız nimetlerin kıymetini bilmemizi sağlayan sorumluluk bilincini artıran paylaşmaya, iyilik ve güzel ahlaka teşvik eden çok yönlü bir ibadettir. Ramazan ayının bereketi ile yardımlaşmanın dayanışmanın, yaraları sarmanın, ihtiyaç içerisinde olanlara yardım etmenin, ruhumuzu ve bedenimizi terbiye etmenin manevi doyumluluğunu yaşamaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet ve bereketin bol olduğu mübarek Ramazan-ı Şerif’inizin hayırlı olmasını diliyor, Tüm İslam Âleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimin bolluk ve bereket, sıhhat ve afiyet, huzur ve sükûnet, birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Saygılarımla

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler