Yılın Son Dersi: Uçurtma

Yılın Son Dersi: Uçurtma

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından Taşdere ve Tepeköy İlköğretim okullarında 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı sonu etkinliği kapsamında “Uçurtma Şenliği” yapıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından hediye edilen uçurtmaları alan çocuklar oldukça mutlu oldular. Öğretmen ve öğrenciler hep birlikte uçurtma uçurulmaya uygun bir alanda piknik yaptıktan sonra uçurtmalarını gökyüzüne bıraktılar. İlk defa uçurtma heyecanı yaşayan çocuklar hazırladıkları uçurtmaları büyük bir heyecanla uçurtmaları gökyüzüne salan çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi.

Yıl boyunca derslerdeki yorgunluklarını uçurtma uçurarak atan öğrenciler için bugün güzel bir anı oldu ve etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Program sonunda öğretmen ve öğrenciler, Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder’e öğrencilerimizin bu mutluluğuna katkıda bulunduğu için teşekkürlerini ilettiler.

yilin-son-dersi-ucurtma-(1).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(2).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(3).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(4).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(5).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(6).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(7).jpgyilin-son-dersi-ucurtma-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler