Yıllar sonra Kars Şubesi tekrar hizmette!

Yıllar sonra Kars Şubesi tekrar hizmette!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kars İl Temsilcilik binasının açılışı yapıldı.

İMO Erzurum şube yönetimin katkıları ile ilimize kazandırılan hizmet binasının açılışına İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube başkanı Abdülkadir Orhan, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Serhan Selçuk, STK yöneticileri, Erzurum İMO Temsilcileri ve inşaat mühendisleri üyeleri ile  davetliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Abdülkadir Orhan, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Tüm desteğimizle Kars İl Temsilciliğimizin ve üyelerimizin yanındayız.” dedi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ise odanın ilimizde hayırlı çalışmalar yürüteceğini temenni ettiğini söyledi.

Kars İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Serhan Selçuk da odanın çalışma faaliyetleri hakkında davetlilere bilgi vererek, “2020 yılında Erzurum’da Şube Yönetimi seçimleri yapılmış olup, bu seçimlerden Kars İlimizi temsilen İnşaat Mühendisi Zülküf Kop üst delege olarak bölgemizi Ankara’da temsil etmek üzere seçilmiştir. İlimizde yapılan seçimlerde ben ve yönetim kurulu üyeleri olarak da İnşaat Mühendisleri Mehmet Sait Tüvel, Muhammed Mahmut Gürsoy, Ömer Faruk Ahmetoğlu, Azer Karabağ seçilmişlerdir. Seçildikleri günden sonra mesleki dayanışmanın önemini her daim ön planda tutmaya çalışan yönetim yoğun girişimler sonucunda Ankara ve Erzurum Şubelerinin de onayını alarak meslektaşlarımızın birlikteliğini arttıracak İnşaat Mühendisleri Odası Kars il temsilcilik binasını açma aşamasına gelmiştir. Üyelerine ve meslektaşlarına daha iyi koşullarda hizmet verebilmek  amacıyla İMO Kars il temsilciliği olarak düzenlenen yeni hizmet binası meslektaşlarımızın da katılımı  ile yapılan törenle faaliyetine başlamıştır. İMO  Erzurum şube yönetimin büyük katkıları ile ilimize kazandırılan hizmet binasının açılışına  ilimiz STK yöneticileri, Erzurum İMO Temsilcileri ve inşaat  mühendisleri meslektaşlarımız katılmışlardır. İMO’nun kurulduğu günden bu yana mesleki konulara müdahil olduğunu ve olmaya da devam edeceğini  dile getiren konuşmacılar,  bu durumun toplumsal  ve kamusal  yararı savunduğunu da  belirterek; inşaat  mühendisliği mesleğinin kaybettirilmeye  çalışılan itibarının geri  kazanılması ve geleceğe aktarılmasının,  örgütsel ve kurumsal işleyişin oturtulması, teknolojik ve fiziksel altyapının tamamlanması ile mümkün olacağını, şehrimizin yeni  temsilcilik binasına kavuşması da bu durumun simgesel bir ifadesi olarak kabul edilebilecek.” dedi.

yillar-sonra-kars-subesi-tekrar-hizmette!-(1).jpegyillar-sonra-kars-subesi-tekrar-hizmette!-(2).jpegyillar-sonra-kars-subesi-tekrar-hizmette!-(3).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler