Yılmazel’den Seçim Sonucu Değerlendirmesi

Yılmazel’den Seçim Sonucu Değerlendirmesi

12 Haziran 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri MHP Kars Milletvekili Adayı Uz. Dr. Ümit Yılmazel, yaptığı seçim sonucu değerlendirmesinde Karslılar'a teşekkür etti.

 

 

Yılmazel, “12 Haziran 2011 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı olarak seçimlere katılmanın gururunu yaşadım. 40 yıllık ülkücü geçmişim, 32 yıllık kırık çizgisi olmayan meslek hayatımla siz değerli hemşehrilerimin oylarına talip oldum. Allah’a şükürler olsun kazasız belasız, toplumun huzurunu kaçırmayan bir seçim sürecini hep beraber geride bıraktık. Yaklaşık 25 bin hemşerimin oyunu hem de tertemiz oyunu almak benim için çok değerlidir. Hepsine can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Yılmazel daha sonra şunları söyledi:

“Son dönemlerde tercihlerini farklı yönde kullanmış olanlar arasında kanaatimce gafletle hareket edenler vardır. Onlar içinde düştükleri bu gafletten uyanmaları için Cenab-ı Allah’a dua ediyorum. Çünkü, İmam Gazali buyuruyor ki “Fasıklar, münafıklar, putperestler ve gafiller uzun süre beraber olurlarsa, önce zihni daha sonrada kalbi beraberliğe ulaşırlar ve en sonunda helak olurlar”. Ben bizim gafillerin helak olmadan, münafıkların ve birlikte oldukları diğer grupların tuzaklarından kurtulmalarını arzu ediyorum.

 

Kars ilk defa huzur içerisinde kimsenin burnu kanamadan bir seçim sürecini geride bırakırken, ben de Yüce Allah’ın benim için sonucu bu şekilde uygun görmesinden dolayı “hakkımda en hayırlısı budur” diyerek huzur bulduğumu belirtmek isterim. Geride kalan seçim süreci içerisinde bana yardımlarını esirgemeyen, her zaman yanımda olan herkese can-ı gönülden teşekkürlerimi sunarken, onlar icin Yüce Allah’tan sağlık ve afiyet diliyorum.  

 

Gerek Türkiye gerekse Kars bu seçimlerin kaybedeni olmuştur. Bu seçimlerin kazananı ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni çok uluslu şirkete dönüştüren, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü, bayrağını tehlikeye atmak isteyen güçlerin hizmetkârları olmuştur. Bu sebepledir ki Kars’ın çok önemli bir kesiminde sandık görevlimizin dahi olmadığı bir seçimin adil olacağından bahsetmek ihanettir. Biz ihanete uğradık. Bu ihanetin müsebbibi de bu ortamı yaratanlardır. Özetle biz seçimi devletin hazinesini elinde bulunduranlara karşı yani haziran ayında tırlarla kömür dağıtanlara karşı ve de gayri meşru kazancı kontrol edenlere karşı kaybettik.

 

Türk Milletine bu zulmü reva görenlerden biz hesap soramazsak da Cenab-ı Allah mutlaka soracaktır. Allah hiçbir zaman zalimi zulmünden ötürü abad eylemez. Arzu ederim ki bu işin müsebbibleri Hüsnü Mübarek ve Gaddafi gibi olmadan gafletten uyanır ve insan olarak yaşama erdemine ulaşırlar. Maalesef bu tablo gösteriyor ki gidişat iyi değil. İnşallah ülkemiz ve şehrimiz bu zulme duçar kalmaz, emperyalistlerin ve yerli işbirlikçilerinin ve de uşaklarının zulmünden yakın zaman da kurtulur.

 

Oy veren yada vermeyen, ihaneti veya vatan haini olanları ayrı tutarak oy veren veya vermeyen her Karslıyı bağrıma basıyor, tüm hemşerilerime selam ve iyi dileklerimi gönderiyorum”

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler