Yine Defterdarlık...

Yine Defterdarlık...

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında ikinci maçlar tüm heyecanıyla devam ediyor.

Yine Defterdarlık...

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında ikinci maçlar tüm heyecanıyla devam ediyor. 

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonunda oynanan maçlarda ilk önce Defterdarlığın yendiği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile SGK’nın yendiği Kars Şeker Fabrikası karşı karşıya geldi. Maçın galibi 2-1 lik sonuçla Kars Şeker Fabrikası oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kars Şeker Fabrikası maçının bitiminden sonra başlayan ve İlk maçlarını yenen takımlar olarak maça iddialı başlayan SGK ve Deftardarlık karşılaşmasında sete iyi başlayan takım SGK olmasına rağmen Defterdarlık ilk seti 25-23 almayı başardı.

İkinci sete birinci seti almanın moral üstünlüğü ile başlayan ve 5-0 öne geçen fakat daha sonra takımda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle moralleri bozulan ve top kaybeden Defterdarlık 2. Seti 19-25 kaybetti.

Tay brek sete geçildiğinde oldukça çekişmeli geçmesine rağmen özellikle maçtaki üstün performansı ile Defterdarlığın maçı kazanmasında da büyük katkısı olan Süleyman Şengül’ün başarılı servis atışları ile maçı 15-13 almayı başararak grubunda önemli avantaj elde etti ve turnuvanın da favorileri arasına girmiş oldu.

SGK voleybol takımının maçı kaybetmesine rağmen özellikle Zekai Yılmaz’ın servis atışları, Vural Engin’in topu üçlemesi ve Ali Mahir Pedük’ün başarılı smaçları gözden kaçmadı. Ama ne yazık ki bu durum SGK’nın maçı almalarına yetmedi.

Defterdarlık takımında ise Mustafa Uzgur ve Süleyman Şengül’ün oyunları göz doldururken Defterdarlık takım koçu Ekrem Koç’un oyun taktiklerinin maçın kazanılmasında etkili olduğu gözlendi.

D grubundaki son maçlar ise 18 Haziran 2014 Çarşamba günü Defterdarlık-Kars Şeker Fabrikası ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile SGK arasında oynanacak. kha

Önceki ve Sonraki Haberler