Yolun Açık Olsun Müdürüm!

Yolun Açık Olsun Müdürüm!

İçişleri Bakanlığı'nın 657 sayılı Kanunun 76' ncı maddesi, 3201 sayılı Kanunun 13 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince, Merkez'e alınan Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, yarın Kars'tan ayrılıyor.

Yolun Açık Olsun Müdürüm!

Volkan Karabağ / Özel Haber

İçişleri Bakanlığı’nın 657 sayılı Kanunun 76’ ncı maddesi, 3201 sayılı Kanunun 13 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince, Merkez'e alınan Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, yarın (24.01.2015) Cumartesi günü Kars’tan ayrılıyor.

2010 yılından bu yana Kars’ta Emniyet Müdürlük görevini başarılı bir şekilde ifa eden Ercan Çakmak, yarın Kars’tan gidiyor. Yarın Türk Hava Yolları (THY) Kars-İstanbul Sahiba Gökçen seferini yapan 15:20 uçağıyla gideceği öğrenildi.

Kars’ı daha önce tanımadığını belirten Çakmak, “Görev yaptığım süre zarfında, birçok olayla karşılaştık. Hepsini de başarıyla tamamladık.” dedi. Kars’ın yaşanabilir, güvenli ve huzurlu bir kent olduğunun da altını çizen Çakmak, “Kars’ta bulunduğum süre boyunca bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Kars halkına teşekkür ederim” dedi.

Bizde Kars Manşet ailesi olarak, Sayın Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak’a, bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarıları dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler