YÖNETiCİLERiN İSTİFA NEDENLERİ...!!!

YÖNETiCİLERiN İSTİFA NEDENLERİ...!!!

24.12.2009 tarihinde Kars Spor Kulübünce yapılan olağan üstü yönetim kurulu seçiminde seçilerek yönetimde yer almış bulunmaktayız. 22.03.2010 tarihinde ise yönetici kadrodan Ismail YILDIZ, Mustafa TANI, Hücet BALKAY ve Nihat ÇELEBI Kars Spor yönetiminden

İstifa etmemiz hiçbir zaman Kars Spora olan desteğimizi ve sevdamızın bittiği anlamina gelmez.... Yönetimde yer aldıgımız dönemde Kars Spor menfaatleri için nasıl ki çaba ve özel uğraş sarf ettiysek bugün de aynı Şekilde Şahsi olarak yapmaya her zaman hazırızdır.

İstifamızın sebebiyeti ise; Kars Spor Yönetimine müdahale eden Kars Belediye Başkanı Nevzat BOZKUŞ'tur. Sayın Bozkuş ve Ekrem Demirin Kars Spor üzerindeki yanlış tutum ve davramşlar içerisinde bulunmasıdır. Şöyle ki belediye başkanını yönetimde olmayan vatandaşları kulübe getirerek onları yönetimdeymiş gibi dayatma yapması, yöneticilerin kulübe giris,çıkılarının yasaklanması, hocalarlar ve futbulcularla yöneticilerin görüşmesinin yasaklanması v.b. konulardaki dayatmalarla belli yöneticileri kulüpten uzaklastırma çabası ve bunlara kulüp başkanının sessiz kalması gibi konular bizim istifamıza sebebiyet olmuştur.

Belediye Başkanı Sayın Bozkuş ve ekibi, Kars Spor Kulübünü  belediyenin bir birimi ve yöneticilerini de kendi personeli gibi düşünerek Kars Spor Yönetim Kuruluna herhangi bir konuda danışmadan  kulübe gelerek talimatlar yağdırıyor, hatta ve hatta usluba  yakışmayan tavırlar sergileyerek kendini tatmin etmektedir. Sezon başından  bugüne kadar mazot destegi dışında herhangi bir destegi olmayan belediye başkanı ve ekibinin Kars Spor Üzerinde yaptığı oyunlara ve gayri resmi işlemlere müdahil olmamak için Kars Spor Yönetiminden istifa etmiş bulunmaktayiz.

Vicdanen rahat olduğumuzu düşünerek takdiri sayğı değer Kars halkına bırakıyoruz.... 23/03/2010

 

o.20100326204538..jpg

 

 



Önceki ve Sonraki Haberler