Yüce, Kars'ı ve Sporu Değerlendirdi!

Yüce, Kars'ı ve Sporu Değerlendirdi!

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. ALPASLAN YÜCE, KAFKARS VOLEYBOL TAKIMININ BAŞARISINA VERDİĞİMİZ DEĞER ÖLÇEĞİNDE KARS'I VE SPORU DEĞERLENDİRDİ.

Yüce, Kars'ı ve Sporu Değerlendirdi!

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. ALPASLAN YÜCE, KAFKARS VOLEYBOL TAKIMININ BAŞARISINA VERDİĞİMİZ DEĞER ÖLÇEĞİNDE KARS’I VE SPORU DEĞERLENDİRDİ.

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Dr. Alpaslan Yüce, geçen hafta Kafkars Spor Kulubü’nün voleybol liginde play off ardından finale kaldığını heyecan ve mutlulukla öğrendiğini belirterek, "Spor bir şehrin bölgenin kalkınması, tanıtımına sunduğu önemli katkılarının yanında toplumsal barışa birlik ve beraberlik ruhuna da önemli hizmetler sunmaktadır. Bir şehrin kalkınmasında turizm, kültür, tarihi ve ekonomik değerler kadar önemlidir spor faaliyetleri. Bir şehrin kalkınması bütün unsurların birlikte el alınması ve aynı anda gelişmesi ile başarılabilir." dedi.

Tarihi, kültürel, turizm ve iş dünyası oldukça önemli ancak en az bunlar kadar önemli olan diğer bir alanda spor faaliyetleri olduğuna dikkat çeken Dr. Yüce, "Bir spor faaliyetine gönül verenler açısından spor sevgisi, müsabakaları izleyerek güzel vakit geçirmenin yanı sıra memleketlerine sahip çıkmanın da bir göstergesidir. Geçen hafta Kars adına, şehirlilik adına, spor adına çok büyük bir başarı hikayesi gerçekleşti. Çoğumuzun haberi bile olmadı belki de. Evet Kafkars Kartalları Türkiye voleybol liginde 2. Lige yükselmede finallere çıkma başarısını gösterdi. Kars ve spor aşkı ile zamanlarından, paralarından, ailelerinden fedakarlık edip tüm imkansızlıklar ve türlü zorluklara rağmen büyük başarı elde ederek finale çıkmayı başaran Kafkars Spor’a, Başkanı Emre Okan Bayramoğlu’ndan hocası Aytekin Alibeyoğlu’na hocasına, oyuncusundan malzemecisine kadar bu yürekli insanları tebrik ediyorum." diye konuştu.

Büyük bir başarı olduğunun altını çizen Dr. Yüce, "Belki de bir çok para harcayıp yapmaya çalıştığımız tanıtım çabalarından daha fazla katkı sağlayacak Kars’ın tanıtımına. Belki de bir çok sosyal projeden daha fazla katkı sağlayacak gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulup birlik ve beraberlik içerisinde sporla ilgilenmelerini sağlamalarına. Aynı şekilde binbir türlü zorluğa rağmen Kars’ta sporu yaşatma adına canı yürekten fedakarca çalışan Amatör Spor Kulubü’nün tüm yetkililerine şükranlarıma sunuyorum." dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Dr. Alpaslan Yüce, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yine başarı olsun olmasın her türlü şartta ve her zaman Kars Spor’a destek veren taraftar guruplarını başta Harbi 36’lar olmak üzere şükranlarımı sunuyorum. Yönetimler değişti, başarı ve başarısızlıklar oldu ama onlar hep varlardı. Bu insanların bu çabaları emin olun ki Kars’a yapılan bir fabrika, bir turizm tesisi kadar önemli ve takdire değer çabalardır. Bu insanlar gençlerin spor yapmaları için bir antreman sahası yada malzemesi için kapı kapı dolaşıp her türlü sıkıntıya katlanmaları Kars’ın başarı ve kalkınmasının adeta isimsiz kahramanları olduklarını göstermiyor mu? Kars’ın başarısı için bu tür girişimleri ve başarıları görmeyi, desteklemeyi ve hakkını vermeyi kaçırırısak emin olun ki Kars için önemli fırsatları da kaçırıyoruz demektir. Hangi alanda olursa olsun memleket ve insanlarımız için bir şeyleri ortaya koyan ya da ortaya koyma çabası gösteren herkesi canı gönülden kutlar, Kars için büyük fırsatlara dönüşecek girişimleri de gözden kaçımamız gerektiğini belirtmek isterim."

Önceki ve Sonraki Haberler