Yunus Hoca Sahaya İndi!

Yunus Hoca Sahaya İndi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bakan Danışmanı ve 24. Dönem Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’tan milletvekili adayı olmak için başvuru yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Genel Merkezi'ne başvuru evraklarını teslim eden Kılıç yaptığı açıklamada, bilim adamı olarak memleketine hizmet etmenin yanı sıra AK Parti ile siyasete girerek bu alanda da hem ülkesine hem memleketine hizmet ettiğini hatırlattı.

24. dönem milletvekilliğinin sona ermesinin ardından partisinden ve bölgesine hizmetten asla  kopmadığını belirten Kılıç, halen Tarım Bakanı Başdanışmanı olarak bölgesine ve memleketine hizmet ettiğini kaydetti.

Türkiye ve Kars için bu seçimlerin çok önemli olduğunun altını çizen Kılıç şunları kaydetti:

"Bu son seçimler Türkiye için çok önemlidir. Hatta islam alemi için çok önemlidir. Zincirlerini kırmak, şaha kalkmak isteyen Türkiye’yi çeşitli ayak oyunlarıyla durdurmaya çalışan şer güçler var. Kars halkı olarak buna hep birlikte dur diyerek, ülkemizi ve karsımızı şaha kaldıracağız.

Çok şükür son yıllarda ülkemiz ve Kars güzel hizmetler aldı. Özellikle sayın Ahmet Arslan beyin siyasette olması tek karslıların değil, Ardahan ve Iğdırlıların da elini güçlendirdi.  Bu gücü de arkamıza alarak bölgemizi ciddi şekilde kalkındırabiliriz. Bunu da bu seçimlerde  hep birlikte birbirimize kenetlenerek, hem Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ı başkan seçerek, hem de partimizi Ankara’ya güçlü göndererek göstereceğiz."

Prof. Dr. Yunus Kılıç, kendi alanı olduğu için tarım bakanlığında bölge halkının sorunlarını çözmeye de büyük katkı sağladığını belirterek, "İnşallah siyasetin içerisine girdiğimizde elimiz daha güçlü olacak, çiftçilerimizin sorunlarını daha kısa sürede çözeceğiz." dedi.

yunus-hoca-sahaya-indi!-(1).jpgyunus-hoca-sahaya-indi!-(2).jpgyunus-hoca-sahaya-indi!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler