Yunus Kılıç 15 Temmuz Gazisini ziyaret etti

Yunus Kılıç 15 Temmuz Gazisini ziyaret etti

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz Gazisi hemşerimiz Selim Yılmaz’ı ziyaret etti.

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile birlikte, Kars Ardahan Iğdır Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Kars Ardahan Iğdır Federasyonu Genel Başkan vekili Yener Acay, Ankara Büyükşehir Fen İşleri Şube Müdürü Müdürü Faik Ece, Ankara Basın Yayın Halkla ilişkiler Dairesi eski Başkanı Ahmet Recep Tekcan, İşadamı Ercan Çağ 15 Temmuz Gazisi hemşerimiz Selim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Prof. Dr. Kılıç, "15 Temmuzun yıldönümünde 15 Temmuz Gazilerinden hemşerimiz Selim Yılmaz i ziyaret ederek o geceyi yaşadıklarımızı anlamak, hatırlamak, o gece de yaşananları bir daha kavrayabilmek adına hemşerimizin kendisini ziyarette bulunduk. Bizimle beraber ziyarete gelen hemşerilerimizle geceyi tekrar yaşadık. Ve ülkemizin hangi sıkıntılar ile karşı karşıya kaldığını o geceyi, yaşayan ve birebir gören, birisinden dinledik. Yaptığımızı anlayabilmek adına yeniden dinleme fırsatı yakaladık ve hangi sıkıntılarla karşı karşıya geldiğimizi bir kez daha anladık." dedi.

yunus-kilic-15-temmuz-gazisini-ziyaret-etti-(1).jpgyunus-kilic-15-temmuz-gazisini-ziyaret-etti-(2).jpgyunus-kilic-15-temmuz-gazisini-ziyaret-etti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler