Yurdakoş, Kars halkını kongreye davet etti

Yurdakoş, Kars halkını kongreye davet etti

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, bugün (29 Kasım 2014) İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan 5. Olağan İl Kongresine tüm Kars halkını davet etti.

Yurdakoş, Kars halkını kongreye davet etti

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, bugün (29 Kasım 2014) İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan 5. Olağan İl Kongresine tüm Kars halkını davet etti.

Yurdakoş, kongreyle ilgili Kafkas Haber Ajansı’nın sorularını cevapladı. Kongreyle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Yurdakoş, salondaki düzen ve tertibat, ses düzeni, platform, görev dağılımı ve diğer tüm hazırlıklarla ilgili titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi. Yurdakoş, “Sayın Başbakanımızın kongremize katılması bizleri onurlandıracaktır. Büyük bir heyecan içindeyiz ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu sabırsızlıkla bekliyoruz. Başbakanımızın Kars için önemli müjdeler vereceğini belirtmek istiyoruz. Bu ziyaret Kars’ımız için bizim için son derece önemlidir. Onun için herkesi kongremize bekliyoruz.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler