Zabıtalardan Uyarı!

Zabıtalardan Uyarı!

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgalinde bulunan esnafları uyardı.

Kars'ta Pazar Caddesi ve Bakırcılar Caddesi başta olmak üzere tüm esnafları dolaşan ekipler, dışarıda bulunan eşyaların içeri alınması için işyeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu. Kaldırım işgaline karşı bugüne kadar yapılan tüm uyarıların esnaflar tarafından dikkate alınmadığını belirten Zabıta Müdürü Cengiz Anek , işgaliyede ısrar eden esnafların yaya trafiğini engelleyerek vatandaşların alışveriş yapma olanağını ortadan kaldırdıklarını ifade edip, eşyaların içeriye alınmasını istedi.Anek kaldırım işgaline karşı alınan şikayetler doğrultusunda sıkı bir denetim uygulayacaklarını ifade ederek, bu konuda esnafların duyarlı davranması gerektiğini kaydetti. Kaldırımların yaya geçitleri için kullanılması gerektiğini ve işgale izin vermeyeceklerini dile getiren Anek, “İşgal konusunda yoğun şikayetler alıyoruz. Alışveriş eden vatandaşların kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyorlar. Bu da insanları her acıdan hem sıkıntıya sokuyor hem de hayatını tehlikeye atıyor. Bu konuda gerekli uyarıları yaptık, esnaflarımızın kaldırımları işgal etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Eşyaların işyerleri dışına konulmaması gerektiğini söyleyen Anek, kuralları ihlal eden esnaflar hakkında yasal işlem başlatacaklarını aktardı.

zabitalardan-uyari!-(1).jpgzabitalardan-uyari!-(2).jpgzabitalardan-uyari!-(3).jpgzabitalardan-uyari!-(4).jpgzabitalardan-uyari!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler