ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zehirlenen babanın umudu uçak ambulans oldu!

Zehirlenen babanın umudu uçak ambulans oldu!

22 Şubat 2012 / 15:36
-ZEHİRLENEN HASTA IĞDIR'DAN KARS'A, KARS'TAN DA TRABZON'A GÖNDERİLDİ

 

Iğdır Hoşhaber Beldesinde sobadan zehirlenen 31 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Güneş, sabah saat: 06.56 sıralarında 112 ambulansı ile Iğdır Devlet Hastanesine ulaştırıldı. İlk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan hasta için, Hiper Barik Oksijen Sistemi İle tedavi öngörüldüğünden 112 Komuta Kontrol merkezimiz hastanın zaman kaybetmeksizin uçak ambulans ile sevkinin gerçekleşmesini sağladılar. Zehirlenen hasta ambulansla önce Kars’a, oradan da Sağlık Bakanlığı uçak ambulansı ile Trabzon Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi.
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya; olayın ardından, soba zehirlenmesi ile eşini kaybeden ve yaşam mücadelesi veren hastaya acil şifalar dileyerek; “Özellikle uykuda iken farkına varılmasının güçlüğü bu zehirlenmeye karşı önlemler konusunda daha bilinçli olunmasını gerektirmektedir” dedi. Yeşilboya ayrıca, “Yatarken sobanın söndürülmemesi, baca temizliğinin yapılmaması ve sobaların kılavuzuna göre kullanılmaması zehirlenmelere yol açıyor. Kış aylarında maalesef sıkça karşılaştığımız karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı halkımızı bilinçli ve tedbirli olmaya çağırıyorum.” diye konuştu.
Etiketler: Kars, Iğdır
xxx_36
xxx_36
memlekete adam gibi hastane lazım tabiki iş devletle bitmiyor memlekete bizlerinde sahip cıkması lazım lütfen dışardan gelen insanlara misafir perverliğimizi gösterelim üç beş kendini bilmezin yüzünden memleketimizi düşük düşürmeye izin vermeyelim biz dogunun parlaayb yıldızıyız
26 Şubat 2012 Pazar 22:51
zııı
zııı
bu araşatırma hastanesi denen yeri gördüm millet döt döte değiyo okadar ufak ve dar :D
25 Şubat 2012 Cumartesi 20:21
YILMAZ HALİLOĞLU
SERHATLI
BU MAYDANOZ KİM HER HABER BAŞLIĞI YORUMUNDA VAR
24 Şubat 2012 Cuma 11:30
orası uyuma yeri değil
ramiz vurkıroğlu
by rektör bu kadar sorumsuzluk olurmu ya.yorumları okumuyormusun yoksa kimseyi takmıyormusun.kantini hangi ihale kanununa göre verdin açıklarmısın!!?doktorun, maaşı buradan alıyor haftanın 4 günü nahçivanda.arştırma hastahanesinin kati kabulu yapılmadan her tarafı dökülüyor.bu hastahane burası için önemli,sen konyalısın umurunda olmayabilir,ya çık burası ile ilgili açıklama yap yada o görevi terket.bizim çalışana ihtiyacımız var uyuyana değil..
23 Şubat 2012 Perşembe 22:20
ne kadar güzel
kafkasyalı
bizlere çok iyi oluyor.biz herşeyin kötüsünü hakediyoruz.hak aramazsan yumruğunu vurmazsan yalandan araştırma açılır içi boş.kurumların başındakinin hangisi karslı ya.erzurumlu,konyalı,artvinli,muşlu,...vs.karslı da geldimi ırkçılık yapıyor.yani anlayacağın kars düzelmez olan halka oluyor.yani sonuç yine büyük zeroo.(sıfır)
23 Şubat 2012 Perşembe 15:13
memleketim
kars
profesör doktorlar var ama sadece kağıt üzerinde beyefendilerin kendilerinin nerde olduğunu bilen yok. adamlar senede ya 1 yada 2 kere gelip aynı gün geri dönüyorlar. geçen ay bir profösör hastane dönel sermayesinden maaşı hariç tam 64.000 tl almış. üniversite yönetimi özellikle hastanedeki prof. do. ve yrd. doç. lere gıkını çıkaramıyor adamlar keyifleri ne zaman isterse o zaman hastaneye gelip gidiyor. muayeneye giden hastalarada yalan yere doktor bey haftanın üç günü ameliyata giriyo budün çalışmıyo diyorlar. ne güzel memleket.
23 Şubat 2012 Perşembe 11:42
ıst
ıst
ışe yaramıyan profosorlerı karsa sürgün etmişler
22 Şubat 2012 Çarşamba 21:48
kafkas üni
sülo36
böylece ne kadar başarılı bir araştırma hastanemiz olduğu ortaya çıktı bu kadar önemli bir vakaya türkiye geneli değil dünya genelinde çok önemli kendi çapında profösörler ancak müdahale edebilirdi onuda türkiyenin sayılı araştırma hastanelerinden kafkas kars egitim.araştırma yaptı bu yalama yandaş manşet gazetesi hastaneye şu kadar ekipman şu kadar profösör geldi diye yazıyorlarda bunlar neye geldiler 2 yıl doldurup batıya geçmeyemi yoksa böyle zehirlenmeye müdahale edemeyim hep ilimizi hem kendilerini rezil etmeye mi ?
22 Şubat 2012 Çarşamba 20:06
direk gitseydi
ahmet u.
uçak karsa geleceğine direk trabzona gitmeliydi. burada çakma bir tıp fakültesi var!! acaba hiç devlet hastahanesinden sevkedilen bir hastaya tıpta müdahale yapıldımı? bilen var mı? sürekli şu doçent geldi,bu prof geldi gibi haberler yapıyorsunuz da. yoksa gelenler bazı ünverste elemenlarının dediği gibi geldikleri yerlerde tutunamayanlar mı?
22 Şubat 2012 Çarşamba 19:47
hasteneye bak,konyalıyı gör...
süre bitti,üniversitede proje yok
konyalı kantinler kralı!!idaresindeki üniversitenin tıp fakültesi hastahanesi varya,elalemin fakülteleri yüz nakli yapıyor,kantinler kralının hastahanesi gazdan zehirlenen hastayı başka hastahaneye sevk ediyor.torpah sizin başınıza..
22 Şubat 2012 Çarşamba 19:36