Zengin, Kağızman MYO Müdürü Olarak Atandı

Zengin, Kağızman MYO Müdürü Olarak Atandı

Kars Kağızman Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne Yrd.Doç.Dr. Yunus Zengin atandı.

Görevine başlayan Zengin, Kağızman'da olmaktan ve Kağızman'daki Meslek Yüksekokulunda görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kafkas Üniversitesinde 16. Yılını dolduran Zengin, “Görev süresi dolan Öğr.Gör. Ramazan Oğul’un yerine Rektörümüz sayın Prof. Dr. Sami Özcan beni uygun görmüşlerdir. Bizlerde aldığımız sorumluluğun bilinci içindeyiz. Hedefim bütün arkadaşlarımızla birlikte Kağızman'a ve üniversiteye katkıda bulunmaktır. Şehirlerin başarısında önemli paydaşlardan birisi de üniversitelerdir. Üniversitelerin birinci görevi olan alanında nitelikli insan potansiyelini sağlamanın yanında yapılacak araştırma ve projelerle, öğrenci potansiyeli ile bulundukları bölgenin sosyal-kültürel ve ekonomik gelişimine de katkıda bulunmak gibi önemli görevleri bulunmaktadır. Bizim de görev süresince bakış açımız bu olacaktır. Deneyimli ve donanımlı bir öğretim elamanı kadrosuna sahip olmamız bizim için önemli bir avantaj oluşturmaktadır.” dedi.

Zengin daha sonra şunları söyledi:

"Bizim için yönetimde başarının ölçütü: öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve diğer kesimlerin memnuniyet dereceleridir. Çabalarımız bu memnuniyet düzeyini en yüksek noktada gerçekleştirmek için olacaktır. Öncelikle uzun ve yakın vadeli planlarımızı, bunun yanı sıra işbirliği yapabileceğimiz paydaşlarımızla ortak çalışma alanlarını belirliyoruz. Bu doğrultuda amaçlarımız arasında okuldaki bilimsel çalışmaları arttırmak eğitim öğretim kalitesini arttırmak. Bilimsel yayınları fazlalaştırmak ve Kağızman'a yönelik projeler geliştirmek öncelikli olarak yer almaktadır. Keyifle yaşanabilir bir çevrenin insan mutluluğunun temel bir öğesi olduğu bilincinden hareketle ana hedeflerimizden birisi de çalışmalarımız ve öğrencilerimizin zamanlarının önemli bir bölümünü geçirdikleri yerleşkenin yaşam ve çevre kalitesini bölgemizde örnek teşkil edecek bir seviyeye yükseltmektir. Bu konuda ön etüt çalışmalarına başladık. Mesleki hayatımda edindiğim bilgi, birikim ve tercümelerimi Kağızman Meslek Yüksekokulu çatısı altında ve bilimin ışığında devam ettireceğim. Aldığım görevin sorumluluğun bilincindeyim Hedefim: Üniversitemizin ve Kağızman'ın gelişmesine katkıda bulunmaktır.”

Eski Okul Müdürü Öğr. Gör. Ramazan Oğul’a Kağızman MYO’ya yapmış olduğu çalışmalarından dolayı plaket veren Zengin, görevi bugün itibariyle teslim aldı.

zengin,-kagizman-myo-muduru-olarak-atandi-(1).jpgzengin,-kagizman-myo-muduru-olarak-atandi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler