Ziraat Odası Ek Hizmet Binası’nın Açılışı Yapıldı

Ziraat Odası Ek Hizmet Binası’nın Açılışı Yapıldı

Kars’ın Selim İlçesi’nde Ziraat Odası Ek Hizmet Binası’nın açılışı yapıldı.

Selim Ziraat Odası Ek Hizmet Binası’nın açılışını; Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun, İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün,Türkiye Ziraat Odaları Birliği Bölge Başkanı Mehmet Latif Maskan, Kars Ziraat Odası başkanı Adem Ertaş, İlçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yıldırım, İlçe Ziraat Odası Başkanları, daire amirleri, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı.

Açılışın ardından konuşan kaymakam Erdinç Dolu, “Buranın açılması ilçe Ziraat Odası’nın çiftçilerimize çok daha iyi hizmet verebilmenin sağlanması için büyük bir gayret içinde olduklarını gösteriyor. Ben bu vesileyle buranın açılmasında katkı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmet verecek arkadaşlarımıza başarılar, İlçemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Açılışın ardından Ziraat Odası Ek Hizmet Binası’nı davetlilerle birlikte gezen Kaymakam Dolu, yetkiliden bilgi aldı. Açılış programı yapılan ikramlarla son buldu.

ziraat-odasi-ek-hizmet-binasi’nin-acilisi-yapildi-(1).jpgziraat-odasi-ek-hizmet-binasi’nin-acilisi-yapildi-(2).jpgziraat-odasi-ek-hizmet-binasi’nin-acilisi-yapildi-(3).jpgziraat-odasi-ek-hizmet-binasi’nin-acilisi-yapildi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler