Değer katanlar töreninde ZBEÜ’ye ödül

Değer katanlar töreninde ZBEÜ’ye ödül

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi'nin...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi'nin açılışı ile "Değer Katanlar" ödül törenine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da konuk olarak bulunduğu programda Vali Mustafa Tutulmaz, CHP Milletvekillileri Ünal Demirtaş ile Vecdi Gündoğdu İl Jandarma Komutanı Kd.Albay Cezmi Yalınkılıç , Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve iş insanları yer aldı.

Değer Katanlar Ödül töreninde, Rektör Özölçer, AR-GE İnovasyon ve Yazılım Alanında İl Ekonomisine Katkı Sağlayan, Teknoparkın 4 şirketi ile 2 Uzay takımına ödüllerini verdi.

Ödüle layık görülen Uzay takımları, yurtiçinde ve yurtdışında göstermiş oldukları başarılar ve Türkiye'nin ilk cep uydusu Grizu-263A'nın uzaya gönderilmesinden dolayı Grizu 263 Takımı ve Model Uydu alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı B-Dispate Uzay ve Havacılık Takımı oldu. Teknoparkta yer alan Kuantum Siber Güvenlik A.Ş., Cyrops Siber Güvenlik A.Ş., Bayar Robotics, Kobizon Proje Danışmanlık LTD ŞTİ. de başarılı çalışmalar ile ödüle layık görüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler