TEB BNP Paribas Tennis Championship Istabul’da elemeler tamamlandı

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istabul’da elemeler tamamlandı

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da eleme tablosu karşılaşmaları tamamlandı.

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da eleme tablosu karşılaşmaları tamamlandı. Günün erken saatlerinden itibaren İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağmur, maç programının değişmesine neden oldu. Ana tablodan oynanması planlanan dört karşılaşma sarkan program nedeni ile 19 Nisan Salı gününe ertelendi.

Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi'nde oynanan turnuvada elemelerden ana tabloya adını yazdıran altı raket belli oldu. Elemelerin 3 numaralı seri başı Kamilla Rakhimova'yı 6-3, 6-1'le geçen Avusturyalı Julia Grabher, ana tabloya yükselen ilk sporcu oldu. Tecrübeli rakibi Donna Vekic'i 6-0, 7-6 ile mağlup eden Marina Melnikova da ana tablodaki yerini aldı.

Elemelerin ilk gününde kazanan tek milli raket olan Berfu Cengiz ise ikinci maçında Ana Bogdan'a takıldı. Rumen rakibine 7-5, 6-3 kaybeden Berfu, ana tablonun uzağında kaldı.

Final turunda kazanan diğer raketler olan Lesia Tsurenko, Anastasia Potapova ve Qiang Wang adlarını ana tabloya yazdırdı.

Ana tablo zamanı

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul yarın ana tablo karşılaşmaları ile devam edecek. Turnuvaya wild card ile katılan milli raketlerden İpek Öz Hollandalı Arantxa Rus, Pemra Özgen ise Julia Grabher ile kozlarını paylaşacak. Son şampiyon Sorana Cirstea ve 1 numaralı seribaşı Elise Mertens gibi isimlerin de korta çıkacağı günde çiftler mücadelesi de start alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler