100 kurbanlık koyun telef oldu

100 kurbanlık koyun telef oldu

Kars'tan Van'a kurbanlık taşıyan kamyon, duble yol çalışmasının sürdüğü Kars-Selim karayolunda şarampole yuvarlandı. Sürücünün yaralandığı kazada 250 koyundan 100'ü telef oldu. Sağ kurtarılan koyunlar ise sahipleri tarafından başka bir araca nakledildi.

100 kurbanlık koyun telef oldu

Kars’tan Van’a kurbanlık taşıyan kamyon, duble yol çalışmasının sürdüğü Kars-Selim karayolunda şarampole yuvarlandı. Sürücünün yaralandığı kazada 250 koyundan 100’ü telef oldu. Sağ kurtarılan koyunlar ise sahipleri tarafından başka bir araca nakledildi.

Kaza dün gece saat: 21 30 sıralarında Kars-Selim karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Kars’tan Van’a 250 adet kurbanlık koyun götüren Karaman doğumlu İsmail Cebba idaresindeki 56 KA 619 plakalı kamyon duble yol çalışmaları nedeniyle kontrollü geçişlerin verildiği karayolunda şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Ambulansı ve İtfaiye aracı sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü AFAD ekipleri ve itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp ambulansla hastaneye gönderildi.

Kazada 100 koyun olay yerinde telef olurken kalan 150 koyun ise sahipleri tarafından önce araziye çıkarıldı ardından da başka bir araca nakledildi.

Kazanın ardından trafik ekipleri ve jandarma yolda önlem alarak araç geçişlerini kontrollü şekilde sağladı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler