15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

VAN (AA) - AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Türkmenoğlu, mesajında,...

VAN (AA) - AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkmenoğlu, mesajında, 15 temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin milletin birlik ve beraberliğinin sınandığı tarihi anlardan biri olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle "tek yürek" olan milletin, şer odaklarının yürüttüğü tankları çıplak elleriyle durdurup 15 Temmuz destanını yazdığını vurgulayan Türkmenoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyetinin devletiyle ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğunu kanıtlayan bu tarihi günde, ülke olarak demokratik ideallere bağlı, barış ve kardeşlik içinde ilelebet yaşayacağımızı tüm dünyaya göstermiş olduk. Gelecekte de ülkemizin bekasını canımız pahasına korumaya devam edeceğiz. Demokrasiden ve milli irademizden asla vazgeçmeyeceğiz. 15 Temmuz gecesi şehadet şerbeti içen şehitlerimize rahmet, şehit yakınlarımıza başsağlığı, gazilerimize bir ömür boyu sıhhat ve afiyet diliyorum."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler