17 Yıl Sonra Yakalandı!

17 Yıl Sonra Yakalandı!

Kars İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Kasten Adam Öldürme suçundan 17 yıldır aranan Ş.A. isimli şahıs yakalandı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şahıslara yönelik yapılan operasyonları devam ediyor. Kars Polisi, operasyonlar kapsamında hakkında Kars Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Kasten Adam Öldürme suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan yine Kars İlamat ve İnfaz Bürosunun tarafından Tasarlayarak Adam Öldürme suçundan aranan Ş.A isimli şahsın Mardin-Savur-Karayacıklar köyünde olduğu bilgisine ulaştı. Daha sonrada tanzim edilen evraklar Kars Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Konuyla ilgili olarak Savur İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Savur İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçilerek Kars Cumhuriyet Başsavcılığının 2017/55 sayılı yazısına istinaden yapılan arama sonucunda Ş.A isimli şahsın yakalandığı açıklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 08 Mart 2000 tarihinden bu yana Kasten Adam Öldürme ve Tasarlayarak Adam Öldürme suçlarından aranan Ş.A isimli şahsın çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler