175. Kuruluş Yıl Dönümü'nde Annelere Karanfil

175. Kuruluş Yıl Dönümü'nde Annelere Karanfil

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü ve Anneler Günü münasebetiyle tüm annelerin Anneler Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı.

175. Kuruluş Yıl Dönümü'nde Annelere Karanfil

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü ve Anneler Günü münasebetiyle tüm annelerin Anneler Günü’nü karanfil dağıtarak kutladı.

Anneler Günü etkinlikleri yurt genelinde olduğu gibi Kars’ta da renkli görüntülere sahne oluyor. Çiçekçi dükkanlarında yoğunluk göze çaparken cadde ve sokaklarda da ellerinde gül ve çiçeklerle anneler gününü kutlamak için evlerinin yolunu tutanlara rastlanmakta. Kimi evladından gül almanın sevincini yaşıyor kimi de annesine gül hediye ederek gününü kutluyor.

Kars İl Jandarma Komutanlığı da Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yılı ve Anneler Günü münasebetiyle halkın yoğun olduğu bölgelerde “Karanfil” standı açtı ve annelerin yolunu beklemeye başladı. 2 bayan 2 erkek Jandarma Astsubaylar yoldan geçmekte olan yüzlerce kadına 2 saat boyunca kırmızı karanfil dağıtarak anneler gününü kutladı.

Karşılarında bir anda Jandarmaları ellerinde karanfillerle gören kadınlar günlerini kutlayan Jandarmalara teşekkür ettiler. Kadınlardan bazıları Jandarma teşkilatını dua yağmuruna tutarken bazıları da astsubayların boyunlarına sarılıp “Ben size kurban olayım” diyerek sevgilerini gösterdiler.

Astsubaylardan Gülistan Türk ve Kerem Solmaz, “Kanun ordusu Jandarmanın 175. kuruluş yıldönümü kapsamında bu yıl annelerimize çiçek dağıtıyoruz. Jandarma Genel komutanlığı adına tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz.” dediler.  kha

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler