19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü

MUŞ (AA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Malazgirt Cumhuriyet Meydanı'daki Atatürk büstüne çelenk...

MUŞ (AA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Malazgirt Cumhuriyet Meydanı'daki Atatürk büstüne çelenk bırakılmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Muhsin Özkahraman, yaptığı konuşmada, muhtarların seçimle iş başına gelen halkın temsilcileri olduğunu söyledi.

Muhtarların kendi sorumluluklarının yanı sıra sosyal açıdan da önemli görevler üstlendiklerini vurgulayan Özkahraman, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız, sorumluluk bölgelerindeki maddi durumdan yoksun insanların ihtiyaçlarının karşılanmasında da etkin rol oynamaktadır. Muhtarlarımız, aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Biz muhtarlara her daim desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Emre Yalçın'a, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın'a, emniyetimize ve jandarmamıza çok teşekkür ediyoruz."

Törene, Malazgirt Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, İlçe Özel İdare Müdürü Kemal Bingöl, siyası parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri ile muhtarlar katıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler