30 Milyon'a Mal Oluyor!

30 Milyon'a Mal Oluyor!

Kağızman'da TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilen 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Kağızman’da 100 yataklı hastane inşaatı

Kars Kağızman'da yapılmakta olan nitelikli 100 yataklı Kağızman Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Hastanesi Iğdır, Tuzluca, Kars ve Erzurum yolları arasında olması nedeni ile de bölge de meydana gelebilecek ciddi vakalar için de ayrı bir önem taşıyor.

30 MİLYON TL

Nitellikli tam donanımlı 100 yataklı Kağızman Devlet Hastanesi için, 24.dönem AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Demirden Kağızman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celil Çelik’in girişimleri nedeniyle. TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilen 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

11 bin 50 mk kapalı alana sahip 5 katlı içerisinde acil servis, Doğumhane, 4 masa Amaliyethane, Mutfak, Labaratuar, Çamaşırhane. klima, Santral, Sığınak, Depo, Yemekhane, Kafaterya ve Mescidi bulunan 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin tam donanımlı ve modern bir hastane olacağı belirtildi. Kağızman'da yapılacak olan 4 yıllık Hemşirelik Fakültesinin yapılması nedeniyle 100 yataklı Kağızman Devlet Hastanesi bir sağlık kampüsü haline geleceği belirtildi.

AK Parti 24.dönem Kars Milletvekili Ahmet Arslan,”Halkımıza karşı verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetimize yapılan yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Hemşirelik fakültesi’nin ihalesinin de kısa sürede yapılması ile çocuklarımız tam donanımlı bir Hastanede EĞITIM görecekler.” diye konuştu.

30-milyona-mal-oluyor!-(1).jpg30-milyona-mal-oluyor!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler