7’den 70’e “Herkes O’nu Okuyor”

7’den 70’e “Herkes O’nu Okuyor”

Kars Sultan Alparslan Koleji, Peygamber Yolu Derneği'nin Türkiye genelinde düzenlediği “Herkes O'nu Okuyor” yarışması kapsamında öğrenci, öğretmen, veli ve bütün personel okumaya devam ediyor.

 7’den 70’e “Herkes O’nu Okuyor”

Kars Sultan Alparslan Koleji, Peygamber Yolu Derneği’nin Türkiye genelinde düzenlediği “Herkes O’nu Okuyor” yarışması kapsamında öğrenci, öğretmen, veli ve bütün personel okumaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan 4C Sınıf Öğretmeni Züleyha Çamlıdağ: “Herkes Onu Okuyor” kampanyası ile 7’den 70’e herkese Hz. Muhammed’i (S.A.V) bir kere daha tanımış olacaklar. Bu tanıtımın ise, Hz. Muhammed’in (S.A.V.) hayatının anlatıldığı kitapların okunmasıyla olacaktır.” dedi.

Kampanyanın kaybedeni olmadığını vurgulayan Çamlıdağ, yarışma kapsamında ortaokul, lise ve yetişkinler için 3 ayrı kategoride belirlenen kitapların okunacağının altını çizdi. Kampanya ile her yaştan insanın Hz. Muhammed’in (S.A.V.) hayatını okumasının hedeflendiğini hatırlatan Çamlıdağ, “Herkes O’nu okusun, herkes O’nu tanısın ve herkes O’nu sevsin. İnsanlar ancak tanıdığı kadar sevebilir. Sevdiğimizi söylüyoruz ama tanırsak daha fazla severiz. Sevmemiz gerektiği kadar severiz. Kaldı ki O’nu sevmek imandandır ve O’nu severek imanda da bir derinliğe ulaşılacağı düşünülmektedir. İşte bundan dolayı proje sayesinde kulaktan dolma bilgilerle değil de bizzat okuyarak Hz. Muhammed’i (S.A.V) daha iyi tanıyacağımızı düşünüyoruz. “Herkes O’nu Okuyor” sınavı ortaokul, lise ve yetişkin olmak üzere 3 ayrı kategoride 2 aşmalı olacaktır.” bilgisini aktardı.

Velilerimiz, Dr. Reşit Haylamaz’ın “Efendimiz” kitabından sınava girecekler. Okul olarak velilere bu kampanyanın kitap sınavı, 29 Mart 2014 Cumartesi saat:11.00’de yapılacak.

Ortaokul öğrencileri ise 28 Mart 2014 Cuma günü, Rahime Kaya’nın “Efendiler Efendisi Hz. Muhammed” kitabından sınava girecekler.

“Herkes O’nu Okuyor” kampanyasının Türkiye geneli sınavı Nisan ayı içerisinde yapılacak. http://www.herkesonuokuyor.com internet sitesinden, öğrenci ve velilerin kayıt durumuna göre duyuruluyor.kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler