Abdurrahman Aydın 5 Yılını Değerlendirdi!

Abdurrahman Aydın 5 Yılını Değerlendirdi!

​AK Parti Digor Eski İlçe Başkanı Abdurrahman Aydın, görev yaptığı 5 yıl boyunca ilçe kaymakamları, tüm parti teşkilatı, STK ve oda temsilcileri, muhtarlar, ilçe halkıyla uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Tacettin DURMUŞ / KARS

AK Parti Digor Eski İlçe Başkanı Abdurrahman Aydın, görevinden ayrılması dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı.

Aydın yayınladığı mesajda, 22 Kasım 2011 tarihinde dönemin AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu’nun tavsiyesi, dönemin milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile Genel Merkez’in onayı doğrultusunda Digor İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyledi. Göreve geldiği o tarihten bu zamana kadar partisinin ilkeleri doğrultusunda Digor gibi zor bir ilçede görevini tamamladığını belirten Abdurrahman Aydın, görev süresi boyunca Digor ve köylerinde AK Parti’yi ve hükümeti en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

Aydın, görev yaptığı 5 yıl boyunca ilçe kaymakamları, tüm parti teşkilatı, STK ve oda temsilcileri, muhtarlar, ilçe halkıyla uyum içerisinde çalıştıklarını da ifade etti.

Abdurrahman Aydın mesajında: “Görev yaptığım süre boyunca aynı zamanda İl merkezi ve ildeki kurum amirleri, STK ve oda temsilcileri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, basınımız ve tüm vatandaşlarımızla da partimizin ilkeleri doğrultusunda birlikte çalıştık. Bu tür görevler bir hizmet yarışıdır. Ben ve ilçe teşkilatım için asli olan görevimiz partimizin plan ve programları doğrultusunda çalışmaktı. Bundan sonda da bu düsturla çalışmaya devam edeceğiz. Benim partim ile bir dargınlığım ve küskünlüğüm olamaz. Bundan sonra partimizin ilkeleri doğrultusunda aynı şevk ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. Ben şu zamanda kadar bize desteklerini sunan kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, eski milletvekilimiz Yunus Kılıç’a, milletvekilimiz Selahattin Beyribey’e, eski il başkanlarımız Ensar Erdoğdu, Ali Şakir Yurdakoş ve mevcut il başkanımız Adem Çalkın’a, tüm teşkilat mensuplarına, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, üyeleri ile belediye meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm halkımıza, ilçe başkanlarımıza, kurum amirlerine de teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizde de başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler