Ahlat’ta 23 Nisan coşkusu

Ahlat’ta 23 Nisan coşkusu

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

İlçedeki Abdurrahman Gazi İlkokulu bahçesinde düzenlenen 23 Nisan programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Muzaffer İncesu İlkokulu öğretmenlerinden Emre Elibol yaptı.

Abdurrahman Gazi İlkokulu ve Muzaffer İncesu İlkokulu tarafından düzenlenen program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve anasınıfı öğrencilerinin gösterileriyle devam etti.

Ardından, öğrenciler tarafından yapılan orotoryo, koro ve halk oyunları gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

Kutlama programı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere protokol tarafından ödüllerini verilmesiyle birlikte sona erdi.

Programa Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, Ahlat Cumhuriyet Savcısı Bayram Dedeoğlu, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler