Ahmet Arslan, 3. Parlamento Başkanları Konferansı Açılış Resepsiyonuna katıldı

Ahmet Arslan, 3. Parlamento Başkanları Konferansı Açılış Resepsiyonuna katıldı

65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık Konulu 3. Parlamento Başkanları Konferansı Açılış Resepsiyonuna katıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak yaklaşık 35 yıldır terör belası ile mücadele ediyoruz. Farklı isimler altında faaliyet gösteren ama hepsinin de amacı ülkemizin birliği, beraberliği, huzuru refahı olan terör örgütlerinin saldırısı altındayız. Açık konuşmak gerekirse bu örgütlerin arkasında Türkiye ile yüz yüze hesaplaşmayı göze alamayan güçler daima olmuştur bugün de vardır." dedi.

Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık Konulu 3. Parlamento Başkanları Konferansı Açılış Resepsiyonunda, 2017 İslamabat Deklarasyonu ve 2018 Tahran Deklarasyonunda ortaya konan terörle mücadele ve bölgesel iş birliğinin geliştirilmesi anlayışının, 2019 İstanbul Deklarasyonu ile çok daha ileri bir seviyeye ulaşacağına inandığını söyledi.

ahmet-arslan,-3.-parlamento-baskanlari-konferansi-acilis-resepsiyonuna-katildi-(1).jpgahmet-arslan,-3.-parlamento-baskanlari-konferansi-acilis-resepsiyonuna-katildi-(2).jpgahmet-arslan,-3.-parlamento-baskanlari-konferansi-acilis-resepsiyonuna-katildi-(4).jpgahmet-arslan,-3.-parlamento-baskanlari-konferansi-acilis-resepsiyonuna-katildi-(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler