Ahmet Arslan Baba Ocağında

Ahmet Arslan Baba Ocağında

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, memleketi Kars'ın Kağızman İlçesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

 

 

Ramazan Bayramı nedeniyle Kars’ta bulunan Arslan, Kağızman ilçesinde vatandaşların evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi, közde çay içerek muhabbet etti.

 

İl genelinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların sorun, sıkıntı ve isteklerini dinlediğini belirten Arslan bunların çözümleri için çalışma yaptıklarını belirtti.

 

Arslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, vatandaşlara hizmet etmek için gece-gündüz çalıştıklarını, halkın hizmetkarı olmak için milletvekili seçildiklerini de ifade eden Arslan, “Milletimiz bize gerçekten büyük güven duydu. Gerek ülkemiz genelinde ve gerekse Kars bölgesinde, siz saygıdeğer vatandaşlarımızın bizlere verdiği büyük destek için hepinize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Arslan’a, AK Parti İlçe Başkanı Memet Karadeniz, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Memet Demir, Şıhmail Öztürk ile çevre köylerin muhtarları, Kağızman halkı ve köylüler de eşlik etti.

yes.20110831184712..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler