Ahmet Arslan bildiğiniz gibi!

Ahmet Arslan bildiğiniz gibi!

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, gece saat 03.00 de bile vatandaşın çağrısına cevap veriyor.

12 Haziran 2011, 1 Kasım 2015 ve 24 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Kars Milletvekilliğine seçilen ve 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda Başkanvekilliği görevini yapan AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan, gece gündüz vatandaşın istek ve taleplerine cevap vermeye çalışıyor.

Telefon ve sosyal medya hesaplarından Arslan’a ulaşan vatandaşlar aldıkları olumlu geri dönüşlerle memnun olduklarını dile getiriyorlar.

En son dün gece  sosyal medyada Twitter üzerinden Ahmet  Arslan’a seslenerek ;  “Hayırlı geceler değerli bakanım sizinle görüşmek istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler” mesajı yazan bir vatandaşın talebine Arslan ise “DM den (direk mesaj) irtibat numaranızı atarsanız memnuniyet ile görüşürüz” mesajı yazdı.

Arslan’ın gece saat 03.00 te bile vatandaşların çağrılarına, talep ve isteklerine olumlu geri dönüş yapması Kars’ta büyük memnuniyetle karşılandı.

65.-donem-ulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakani-kars-milletvekili-ahmet-arslan,-gece-saat-03.00-de-bile-vatandasin-cagrisina-cevap-veriyor..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler