Ahmet Arslan, Engelleri Ortadan Kaldırıyor!

Ahmet Arslan, Engelleri Ortadan Kaldırıyor!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, yürüme engelli Ayşe Güler isimli bayana akülü araba hediye etti.

Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı köyü nüfusuna kayıtlı Ayşe Güler’ın akülü araba hayali gerçek oldu. Gazeteci Bedir Altunok’ın 3 ay önce ulaştığı Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Ayşe Güler’e akülü araba desteği için hemen harekete geçti. Yaptığı girişimler ve incelenen doktor raporlarının ardından Ankara’dan getirtilen akülü araba bugün Ayşe Güler’e Bülbül Mahallesi’ndeki evinde teslim edildi.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte aracı teslim eden AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu ve her zaman yanında olacağını söyledi. Arslan, şunları söyledi:

“Doğrusu sosyal devlet anlayışıyla engellilerimize, yaşlılarımıza, hastalarımıza hastaya bakmak zorunda olan ailelerimizin hepsine gerçekten destekler veriyor. Ancak bunun dışında zaman zaman insanlarımızın daha farklı ve daha değişik istekleri olabiliyor. Onlarda yine devlet eliyle karşılanmakla birlikte zaman alabiliyor. Özellikle bu konuda Ayşe kardeşimiz daha fazla beklemesin diye sizde aracı oldunuz sizlere de teşekkür ederiz böyle bir adım attık. Özellikle bir akülü arabanın Ayşe’ye iyi geleceğini bildiğimizden ve doktor raporu da olduğu arabayı vermeyi uygun bulduk. Şunu da özellikle vurgulayalım; çünkü bazen bilinçsiz bir şekilde kullanılan bir akülü araba engellimiz için faydalı olacağına zararlı olabiliyor. Doktor raporunu da dikkate alarak böyle bir araba kendisine hediye ettik. Onu tebrik ediyoruz ki hayat mücadelesine asılıyor, hiç bırakmıyor, mücadelesine devam ediyor. Bu mücadele yolunda bize de ne düşerse bugün, yarın, her zaman kardeşlerimizin yanındayız, her zaman da yanında olacağız, olmaya da devam edeceğiz.”

Ayşe Güler de sorunuyla yakından ilgilenen Ahmet Arslan’a teşekkür ederek, “Evet uzun zamandır bunu bekliyordum, artık işime akülü arabamla gidip geleceğim. İnşallah işim de sürekli olur. Çok mağdurum bu konuda çok iş istiyorum çünkü maddi ve manevi çalışmak istiyorum. Gerçekten eğer çalışırsam yürümem de iyi olur. Sayın Milletvekilim Ahmet Arslan’a da buradan çok teşekkür ediyorum, inşallah yeniden vekilimiz olur, inşallah seçimleri kazanır. Çok sağ olsunlar, Allah razı olsun ondan.” dedi.

ahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(1).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(2).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(3).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(4).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(5).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(6).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(7).jpgahmet-arslan,-engelleri-ortadan-kaldiriyor!-(8).jpg

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler