Ahmet Arslan: OSB’nin Kapasitesi BTK ve Lojistik Merkez İle Yükselecek

Ahmet Arslan: OSB’nin Kapasitesi BTK ve Lojistik Merkez İle Yükselecek

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, İl Başkanı Adem Çalkın ve İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı ile birlikte, seçim arifesinde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ahmet Arslan Başkanlığındaki AK Parti Heyeti, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Esnafı işyerlerinde ziyaret eden Arslan ve beraberindekiler, tüm Yurtta olduğu gibi Kars’ta da istihdam ve istikrar ile birlikte huzur ve güven ortamının devamı için 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattılar. Sanayi esnafının son aylarda yaşadığı işsizlik ve kaygının seçimlerden çıkacak sonuca göre olumlu veya olumsuz ivme kazanacağına da dikkat çeken milletvekili adayları, AK Parti hükümetlerin son 13 yılda Kars özelinde de hayata geçirdiği yatırımların ilimizin Kafkasların merkezi olması yönünde son derece önemli olduğunu anlattılar. Tüm hizmetlerin 1 Kasım sonrası da devam edeceğine vurgu yapan AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, esnafa yönelik yaptığı sohbetlerde:

“Bakü Tiflis Kars Demir Yolu ve Lojistik merkezinin faaliyete geçirilmesi ile Organize Sanayi Bölgesindeki imalathane ve fabrikalarınızın tam kapasiteyle çalışarak Kars’taki üretimin dünya pazarlarına daha düşük maliyet ve daha hızlı erişimi sağlanacak. Buna bağlı olarak ta ticaret hacminde önemli artışlar elde edilecektir.  Lojistik Merkezi ile birlikte Kars, tarım ve hayvancılığın yanı sıra bir sanayi kentine dönüşecektir. Kars’taki sanayini artması hizmet sektörünü de hareketlendirerek, eğitimden sağlığa, birçok sektöre dinamizm getirecek. Bunun için 1 Kasım seçiminden tek başına iktidarın çıkması, istikrar, istihdam ve güven ortamının yeniden hakim kılınması Ülkemiz ve Karsımız için olmazsa olmazımızdır.” ifadelerini kullandı.

ahmet-arslan-osb’nin-kapasitesi-btk-ve-lojistik-merkez-ile-yukselecek-(2).jpgahmet-arslan-osb’nin-kapasitesi-btk-ve-lojistik-merkez-ile-yukselecek-(3).jpgahmet-arslan-osb’nin-kapasitesi-btk-ve-lojistik-merkez-ile-yukselecek-(4).jpgahmet-arslan-osb’nin-kapasitesi-btk-ve-lojistik-merkez-ile-yukselecek-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler