Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Milletimizin müstesna bir gayret ve özveriyle ortaya koyduğu büyük bir mücadele neticesinde 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümünün heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte Cumhuriyet Bayramı olarak kutluyor, yaşıyor ve paylaşıyoruz.

 Ecdadımızın nice emek ve zahmetleriyle kurularak bizlere ve bizlerden sonraki nesillere armağan olan Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünde “Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir” anlayışıyla, milletimizden aldığımız güçle, milletimizin layık olduğu yüksek istikbale emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu duygularla, tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, yine bu cennet vatanın ilelebet var olması dileğiyle selam ve saygılar sunuyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler