Ahmet Arslan'dan Başbakana Övgüler

Ahmet Arslan'dan Başbakana Övgüler

AK Parti İl Başkanlığında yapılan bayramlaşma törenine; AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, AK Partili belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

 

 

 Bayramlaşma töreni öncesi partililere birer konuşma yapan İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Bayramlar Milli duyguların, milli dayanışmalar ve birlik beraberliğin kuvvetli olduğu günlerdir. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

 

Bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Milletvekili Ahmet Arslan ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Somali’ye karşı göstermiş olduğu duyarlılığa vurgu yaparak Türkiye’nin Dünyaya örnek olacak bir davranış sergilediğini ifade etti. Arslan; “Türkiye Cumhuriyeti Somali’deki drama yaklaşımı ile dünyaya yardımlaşma ve dayanışmanın ön planda tutulduğu bir ülke olduğunu göstermiştir. Bu anlamda başbakanımızın duruşu da dünyaya doğru bir mesaj vermektedir. Ramazan ayı bereket ve feyz ayıdır. Biz iki bayramı beraber yaşadık. Bugünde il yönetimimizin düzenlemiş olduğu program ile bütün dostlarımız ile paylaştık” dedi.

 

Bayramlaşma törenine katılan belediye başkanı Bozkuş ise, “Dün mutluluğunu yaşadığımız Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramını kutluyorum. Bugün burada ki fotoğraf şunu gösteriyor ki; partimiz birlik ve beraberlik içerisindedir. Ülkemizin iç ve dış politika da yapacağı daha çok şey vardır. Ülkede yaşayan insanların beklentileri bizden devam ediyor. Bizde her yerde bir birimize sahip çıkarsak, ülkemizin genel anlamda ki sorunlarına çözüm bulacağız ve insanlarımızın beklentilerini kendilerine teslim edeceğiz” dedi.

 

Konuşmaların ardından partililer ile bayramlaşma törenine geçildi. 

yes.20110903152041..jpg

 

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler