Ahmet Arslan’ın acı günü!

Ahmet Arslan’ın acı günü!

65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın yakın akrabası Mirsevdin Arduç vefat etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Mirsevdin Arduç’un cenazesi Kağızman Merkez Caminde kılınan namazın ardından defnedildi. Arslan definden sonra taziyeleri kabul etti.

65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın yakın akrabası Mirsevdin Arduç için düzenlenen cenaze namazına Kars Valisi Türker Öksüz, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu ve yoğun kalabalık katıldı.

Ahmet Arslan, bu acılı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Ayrıca Türkiye’nin son Başbakanı, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'da Ahmet Arslan’ı telefonla arayarak taziyelerini iletti. 

ahmet-arslan’in-aci-gunu!-(4).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(5).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(7).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(9).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(8).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(2).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(1).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(11).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(3).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(6).jpgahmet-arslan’in-aci-gunu!-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler