AK ADAYLAR İstikrarın Önemini Anlattı!

AK ADAYLAR İstikrarın Önemini Anlattı!

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında il merkezi, ilçe ve köylerde çalışmalarına devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ / KARS

Milletvekili adayları, İl Başkanı Adem Çalkın, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle, hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarının acılarını paylaşmak için taziye çadırlarına da ziyarette bulunuyor.

AK Parti adayları dün de il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tüm teşkilat mensupları ile bir araya geldikten sonra Selim’de ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdiler. Adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, burada yaptıkları konuşmalarda, 1 Selim halkının 1 Kasım’da Türkiye’nin ve Kars’ın huzur, güven ve istikrarına oy vermeleri çağrısında bulundular.

Adayların Selim’in ardından bir sonraki durakları ise Kağızman ilçesi oldu. Adaylar Kağızman’da bir ziyaretler kapsamında ilçe halkı ile de bir araya gelerek, taziye evi ve çadırları da ziyaret ederek ilçe halkının acılarını paylaştılar.

Öte yandan AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arlan, seçim çalışmaları kapsamında bugün bir araya geldiği vatandaşlara, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim bildirgesinde ifade ettiği çağrıyı aktardı.

Arslan, Başbakan Davutoğlu’nun, "Türkiye'nin etrafı ateş çemberiyken şimdi gelin hep birlikte yeni bir destan yazalım. Türkiye'nin etrafında kardeş kavgaları kökleşirken gelin kardeşliğimizin destanını birlikte yazalım” sözlerini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler