AK Parti Adayları İlçe Teşkilatları İle Bayramlaştı!

AK Parti Adayları İlçe Teşkilatları İle Bayramlaştı!

AK Parti milletvekili adayları, sırasıyla Kağızman, Digor, Selim, Sarıkamış halkı ve teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

Tacettin DURMUŞ / KARS

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, Kurban Bayramı dolayısıyla, ilçe teşkilatları ile bayramlaştı. Milletvekili adaylarına, eski il başkanı ve 7 Haziran’da milletvekili adayı olan Ensar Erdoğdu ile birlikte bazı il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

AK Parti heyeti, ilk olarak Kağızman ilçesine giderek ilçe halkının bayramını kutladıktan sonra ilçe başkanlığına geçti. Heyet burada Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden tarafından karşılandı. Adaylar, ilçe teşkilat mensuplarının bayramını kutladıktan ve bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Adaylar, Kağızman’ın ardından Digor’a geçerek ilçe halkının bayramını kutladıktan sonra Digor İlçe Başkanlığına geçtiler. Burada Ak Parti Digor İlçe Başkanı Abdurrahman Aydın tarafından karşılanan il başkanı Adem Çalkın, adaylar Ahmet Arslan, Selahatttin Beyribey, Suat Ögel ve teşkilat mensupları, ilçe yönetimiyle bir süre görüşerek bayramlaştı. Adaylar burada partililere yönelik bir konuşmada yaparak 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerden başarıyla çıkacaklarını söylediler.

AK Parti heyeti daha sonra Selim’e geçerek ilçe halkı ile bayramlaştı. Heyet daha sonra Ak Parti Selim İlçe Başkanlığına geçti. Burada İlçe Başkanı Zekarya Yuralan ve ekibi tarafından karşılanan İl Başkanı ve adaylar, ilçe teşkilat mensupları ile bayramlaşarak bir süre sohbet ederek ilçeden ayrılarak Sarıkamış ilçesine geçtiler. 

ak-parti-adaylari-ilce-teskilatlari-ile-bayramlasti!-(1).jpgak-parti-adaylari-ilce-teskilatlari-ile-bayramlasti!-(2).jpgak-parti-adaylari-ilce-teskilatlari-ile-bayramlasti!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler