AK Parti Adaylarına Sarıkamış’ta Coşku Seli

AK Parti Adaylarına Sarıkamış’ta Coşku Seli

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Suat Ögel, ziyarette bulundukları Sarıkamış ilçesinde coşku seliyle karşılandılar.

İlçe seçim bürosu, esnaf ve vatandaş ziyaretleri renkli görüntüler oluşturdu. Herkesle birebir temas kuran AK Parti adayları, vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştıkları için hepsine teşekkür ettiler.

Adalar ardından Karakurt, Başköy, Eşmeçayır, Balıklı, Armutlu, Kazıkaya ve Çürük köylerini ziyaret ettiler. Halkın isteklerini ve taleplerini tek tek dinleyerek, “Biz her zaman sizin arkanızdayız, gelin sizde 1 Kasım’da bizim arkamızda olun ve el ele memleketimizi, ilimizi yarınlara taşıyalım” mesajları verdiler.

AK Parti Milletvekili Adayı Suat Ögel, “Biz size hizmet için buradayız. Sizin kıymetli desteklerinizi bekliyoruz.Bu memleketin 90’lı yıllarını hep beraber yaşadık gördük zaten 2002’den 2015’e kadar memleketimize yapılan hizmetlerin herkes farkındadır.Herkesin yanında olduk. Zaten Ak Parti’nin yapmış olduğu hizmetleri günlerce anlatsak bitiremeyiz. Biz diyoruz ki 7 Haziran’da ki tablonun tekrar karşımıza çıkmaması için halkımızın bize sahip çıkmasını ve bu davaya bir taş koymasını istiyoruz. Ülkenin kaderi sizlerin elinde elinizi vicdanınıza koyup gönül rahatlığıyla oylarınızı Ak Parti’ye verebilirsiniz. Ak Parti’ye sahip çıkalım 1 Kasım’da bize sahip çıkacağınızı biliyorum. Hepinize teşekkür ederim sağ olun, var olun.” dedi.

AK Parki Milletvekili Ahmet Arslan da “Sarıkamış’ın, Karakurt’un saygıdeğer insanları siz her zaman olağanüstü bir destek verdiniz bize. Bu ülkenin huzura ve istikrara ihtiyacı var. Bu ülkede 13 yıl boyunca devam eden huzur ve istikrarın bugünden sonra da devam etmesi lazım. Ne zaman ki 7 Haziran seçimlerinde bir yol kazası oldu biz Kars’tan istediğimiz desteği almadık. Ne zaman ki 7 Haziran seçimlerinde bir yol kazası oldu Türkiye çapında istediğimiz desteği almadık. Hepiniz gördünüz ki 13 yılda yapılanlar 3 ay da bozulabiliyor. Şu son 3 ay Türkiye’ye ders olsun Kars’a ve Sarıkamış’a ders olsun Suat Bey güzel söyledi. Çocuklarımızın torunlarımızın istikbali için kazanımlarımız için ülkenin kalkınması için 1 Kasım’da bizi güçlü destekleyeceğinize inanıyoruz. Bizde size kardeşleriniz ve evlatlarınız olarak en güzel hizmeti vereceğiz. Çok teşekkür ediyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

kha

Önceki ve Sonraki Haberler