AK Parti Adaylarına Sarıkamış’ta Coşkulu Karşılama

AK Parti Adaylarına Sarıkamış’ta Coşkulu Karşılama

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, ziyaret ettikleri Sarıkamış ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandılar.

Konvoy halinde ilçe merkezine giren Ak Parti adayları ve il teşkilatı önceki gün açılan çesim bürosunu da ziyaret ettiler.

Suat Ögel, seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Allah sizlerden razı olsun. Bu caddeler de bu sokaklar da hep beraber büyüdük. Birbirimizi tanıdık sevdik. Sayenizde ticaret yaptık büyüdük geliştik. Siz bizi biz yaptınız, bize değer kattınız. Bizim görevimizde bize bu iyiliği yapan hemşehrilerimize ölene kadar hizmet etmektir. Çünkü siz her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bizim size hizmet borcumuz var. Allah razı olsun köylerden kasabalardan koştunuz. Bu memlekette sevinçlerimizi birlikte yaşayarak çoğalttık. Acılarımızı birlikte yaşayarak azalttık. Biz size hizmet etmek için tarihimize baktık. 1960’lı yıllara baktık tek parti iktidarların toplumumuzu fakirliğe yoksulluğa maruz bıraktığını gördük. O dönemlerde halk, söz milletindir diyen menderese destek verdi. Menderesle beraber bu ülkenin insanı hizmete doydu. Bu ülkenin gelişmesini istemeyen insanlar ise Askeri bir darbe vurdular. Arkadaşlar mutlu bir hayat için sandığa gittiğiniz zaman hiç düşünmeden AK Parti’ye oy verin. Biz size verdiğimiz sözleri tutacağız. 2002den bu yana değişen Türkiye’ye bakın ve kime oy vermeniz gerektiğini anlayın. 1 Kasım’da sandığa gideceğiz. 7 haziranın bize nasıl bir ders verdiğini hep beraber göreceğiz. Sağlık sektörü,eğitim sektörü gibi sektörlerde ne kadar çağ atlatığımızı görün. Elinizi vicdanınıza koyun. Teşekkür ediyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Dr. Yusuf Selahattin Beyribey ise şu ifadelerde bulundu:

“Ülkede tek partili hükümet olmadığında, istikrar olmadığını, cebinizdeki paranın dolar karşısında değer kaybedeceğini daha önce gördük ve bunu çok iyi biliyoruz. 2002 yılı öncesi eski parayla 700 trilyon değerinde bir para için devlet devlet gezerek memurun maaşı ödenmeye çalışılıyordu. 2002 yılı sonrası için ne oldu da bütün bu borçlar ödendi, refah sağlandı, istikrar sağlandı. Ne oldu da Türkiye’de birçok hizmet kolaylıkla yapılır hale geldi. 2002 yılından önce bir inşaat temeli atıldığında 15-25 yıl içerisinde hizmete açılıyordu. Bu da demektir ki inşaatı yapan kişiyi emekli edince hizmete açılıyordu, şimdi ise bu süreler akıl almaz derecede kısaltıldı. Kars’ta hizmet veren Kars Doğumevi Hastanesi 14 yılda yapılmıştır, bu tür hastaneler ilçelerimizde şimdi 1 yılda yapılıyor. Birilerinin bir şeyler yapmıyorlar demelerine karşı, yapılan birçok örnek gösterebiliriz. Eğitim alanında, yol alanında, hizmet alanında birçok yatırım yapıldı. Kars’ta 2002’den bu yana 550 köye yeniden su getirdik, 1 köye gerekirse 3 defa su götürmek durumunda kaldık. Şimdi köylerimizi gezince gurur duyuyorum, herkesin çatısında güneş enerjisi. Eskiden neden yoktu, çünkü su yoktu. Bunun yanı sıra devletin birçok kurumunu yeniden inşa ettik. Biz hep önümüze bakmak zorundayız, eksiklerimiz tabi ki var ama bunları yapmanın yolu da kesinlikle büyümeden geçiyor. Bizler büyümenin, istikrarın devamı için hizmete daima hazır olduk, olacağız.”

Ahmet Arslan da şunları söyledi:

“Sarıkamış, 13 yıldır Ak Parti’nin ne demek olduğunu biliyor. Biliyor ki güçlü bir şekilde destek oluyor. Biliyor ki Allah’ın izniyle dünyanın umudu olmuş, mağdurların umudu olmuş, mazlumların umudu olmuş bir parti haline geldik. İnsanımız koalisyon dönemlerinin ne demek olduğunu 3 ayda öğrenmiştir. Ak Parti sevenlerin desteği olmadan bu ülkenin geleceğinin karanlık olduğunu gördü halkımız. Geleceğimizin karanlık olmaması için, 2023 hedefleri için, 2053 ve 2071 hedeflerini tutturmamız için ve daha da önemlisi için çocuklarımız için 1 Kasım’da daha güçlü bir parti olarak çıkacağız. Ak Parti bir sevda işidir. Ak Parti bir ekip işidir. Ak Parti Selahattin Beyribey değildir Ahmet Arslan değildir Suat Ögel değildir. Tek başına hiç biri değildir. Ama hep beraber hepimizi. Yani biz siziz. Size hizmet edeceğiz ve bundan hiç şüphen olmasın. Biz bu ülkeyi sonsuza kadar kardeşlikte yaşatacağız. Bizim değerlerimizden rahatsızlar bizim değerlerimize sahip çıkmamızdan rahatsızlar. Biz mazlumun her zaman yanındaydık her zaman sahip çıktık. Allah yar ve yardımcınız olsun Allah’a emanet olun Suat Ögel’i de Selahattin Beyribeyi de Ahmet Arslan’ı da bir elmanın parçaları gibi düşünün. Sizleri çok seviyorum. Çok teşekkür ediyorum sağ olun, var olun.”

Vekil adayları daha sonra Çamyazı ve İnkaya köylerini ziyaret ettiler.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler