AK Parti Altındağ İlçe Başkanı, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nu Ziyaret Etti

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nu Ziyaret Etti

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve İlçe Başkan Yardımcısı Turgut Benli, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu genel merkezini ziyaret etti.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’na iade-i ziyarette bulunduklarını belirten Ahmet Karaca, Genel Başkana ve yönetim kurulu üyelerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra; “Bizim topraklarımızın özelliği kökten gelen misafirperverliğimiz var, bu mutlaka yansıyor. En iyi yansıması gereken yer de Sivil Toplum Kuruluşlarımız, derneklerimizdir. Maalesef göç ediyoruz ve sıcak yüzümüzü kaybediyoruz ama o sıcak yüzümüz Sivil Toplum Kuruluşlarımız sayesinde yaşıyor. Kültürümüzü, geleneklerimizi yeni yetişen neslin bilmesi gerekir. Bunlar da sizin sayenizde oluyor. Görsel ve yazılı basından Sivil Toplum Kuruluşlarımızın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Maalesef bazı dernekler kısa sürede kapanıyor. İlçemizde birçok dernek var ama ancak 180 tanesi faal. Sizleri böyle gördükçe umutsuzluğumuz, mutluluğa dönüşüyor bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Sivil Toplum Kuruluşlarının amaçları doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerinde ülke için büyük fayda sağladıklarını belirten Genel Başkan; Ülke olarak şu anda ciddi bir süreçten geçiyoruz. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Kürdü, çerkezi, azerisi, yerlisi, terekemesi, abazası biz hepimiz bir Türkiye’yiz. Bizim gidecek başka ülkemiz başka bir Türkiye’miz yok. Ensar hassasiyetiyle 3,5 milyon insana kucak açmış vaziyetteyiz. Bir sınavdan geçiyoruz. Şu anda Kürtleri ve Türkleri birbirine düşürmeye çalışan odaklar var. Allahın izniyle bunlardan kurtulacağız. Biz güçlü bir ülkeyiz. Bu ülkenin birliği ve beraberliği için Sivil Toplum Kuruluşları olarak, bir vatandaş olarak taşın altına elimizi koymak zorundayız. Hepimiz doğduğumuz topraklardan uzakta doyduğumuz topraklarda rızkımızı arıyoruz. Bizler Kars’tan Ardahan’dan Iğdır’dan Ankara’ya geldik, siz Kelkit’ten Ankara’ya geldiniz. Bizim Ankara’ya, Türkiye’ye ve doğduğumuz yerlere borcumuz var. Farklı fikirlerde olabiliriz önemli olan bir arada kardeşçe yaşamak.”dedi.

ak-parti-altindag-ilce-baskani,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(2).jpgak-parti-altindag-ilce-baskani,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(3).jpgak-parti-altindag-ilce-baskani,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(1).jpgak-parti-altindag-ilce-baskani,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(4)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler