AK Parti heyeti Kağızman'da!

AK Parti heyeti Kağızman'da!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın, bugün Kağızmanlılarla bir araya geldi.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın'ın bugünkü durağı Kağızman oldu.

Seçim programı kapsamında AK Parti Kağızman Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Arslan ve Kılıç, AK Parti Kağızman Belediye Başkan Adayı Nuri Turan için destek istedi. 

Daha sonra Kağızman’da esnaf ziyareti yapan Arslan ve Kılıç esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, sohbet etti.

Kağızman Devlet Hastanesini de ziyaret eden Arslan ve Kılıç, hastalarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ak-parti-heyeti-kagizmanda!-(1).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(2).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(3).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(4).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(5).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(6).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(7).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(8).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(9).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(10).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(11).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(12).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(13).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(14).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(15).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(16).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(17).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(18).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(19).jpgak-parti-heyeti-kagizmanda!-(20).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler