AK Parti, Kağızman Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti, Kağızman Seçim Bürosu Açıldı

Ak Parti, Kars'ın Kağızman ilçesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti, Kağızman Seçim Bürosu Açıldı

Ak Parti, Kars’ın Kağızman ilçesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arsan, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ak parti ilçe Başkanı Mehmet Karadeniz, Kağızman Belediye Başkan adayı Fesih Altay,Kağızman spor Başkanı Canip Korkmaz ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Arslan, açılışta yaptığı konuşmasında, “2002'den 2014'e geldiğimiz bu günlerde değişen bir Türkiye var. Dünya üzerinde itibarı yükselmiş ve sözü dinlenen bir Türkiye var” dedi. Kars milletvekili Yunus Kılıç ise, “Adil olarak ve herkesi kucaklayarak Kağızman’da sizlerle bu seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Kağızman Ak parti ilçe Başkanı Mehmet Karadeniz Kağızman halkına seslenerek, “Kağızman Teşkilatı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşlığı yapmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını söyleyerek, “İlk hedefimiz olan 2023 tarihine emin adımlarla yürüyerek Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıma noktasında, dünyaya Türkiye'nin üstünlüğünü ispatlamak için uğraşan Başbakanımıza Kağızman olarak en büyük desteği vereceğiz. Kağızman halkı her zaman Ak Parti'nin ve Başbakanının yanında olmuştur. 30 Mart'ta da yine bunu gösterecektir” şeklinde konuştu.

Kağızman Belediye Başkan adayı Fesih Altay, partililere eslenerek, “Kağızman’ın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu göreve talip olurken halkın bu sorunlarını ortadan kaldırmak amacı ile talip olduklarını, kesinlikle makam, mevki, koltuk derdinde olmadıklarını, tek dertlerinin Kağızman’da değişime katkı sunmak olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, Kağızman seçim bürosu açılışı yapılarak, seçim startı verildi. karsmanset.com Tolga Yüce

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler