AK Parti Kağızman’da Seçim Bürosu Açılışı Yaptı!

AK Parti Kağızman’da Seçim Bürosu Açılışı Yaptı!

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Aslan, Selahattin Beyribey ile Suat Ögel, Kağızman ilçesinde partisinin seçim bürosunu hizmete açtı.

Açılışta konuşan Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, “Birbirinden değerli Milletvekili adaylarımız hepsi hizmet aşkıyla yanıp tutuşan ve deneyimli arkadaşlarımızdır. Ben ilçe başkanı seçilirken ‘ben başkan olmaya değil, Kağızmanlılara hizmetkar olmağa geldiğimi’ belirtmiştik. Şimdi genel seçime çok güçlü bir ekiple hazırlandık ve seçimden zaferle çıkarak, Kars’ta 7’te 3 yapacağız” dedi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da,1 Kasım’da güçlü bir AK Parti ile tek başına iktidar olacaklarını kaydetti.

Milletvekili adayları Selahattin Beyribey ile Suat Ögel de daha önceki iktidarlardan vatandaşların neler çektiklerini çok iyi bildiklerini ifade ettiler. Ögel, memleketin gelişmesi kalkınması ve yarım kalan projelerin devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir ak parti desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Dr. Selahattin Bayribey ise  her zaman Karslıların, Kağızmanlıların yanında olduğunu söyledi. “Kağızmanlılar hizmet aşkıyla buraya toplanmışlar” diyerek “sizin Marmara gibi büyük bir projelere imza atmış adayınız var buna sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

Milletvekili adayı Ahmet Aslan ise hükümetleri döneminde Kağızman’a her alanda büyük yatırım yapıldığını söyledi. Arslan, “Kağızman Kesik Köprü yolunu Kağızmanlılar çok iyi bilir bu yolda kaç vatandaşımız trafik kazasında hayatını kaybetti.  Bu yolu Avrupa standartlarına uygun bir yol yaptık, sadece sıcak asfaltı kaldı onu da inşallah yapacağız” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Ben burada doğdum. Buraya hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Bakın Kesikköprü yolu Avrupa standartlarına uygun bir yol yaptık. Sadece sıcak asfaltı kaldı onu da inşallah en kısa zamanda yapacağız. ‘Hastanemiz yetmiyor’ dediler biz 100 yataklı tam donanımlı bir ek bina yapıyoruz. O da hizmet aşamasında. Gençlerimiz boş vakitlerini spor yaparak geçirsinler diye Kağızman ilçemize 500 kişilik kapalı spor salonu yaptık. Daha yetmedi Kağızman’ımız meyvecilikle geçiniyor baraj yapacağız dedik Ortaköy barajının etüt çalışması bitti. Şimdi ihale aşamasına geldi. İnşallah en yakın zamanda onu da bitirip Kağızman halkımızı bu su sıkıntısından kurtaracağız.”

1 Kasım seçimlerine, “haydi Bismillah” diyerek başladıklarını da hatırlatan Aslan, “1 Kasım’da yeniden tek başına iktidara gelerek yatırımların, hizmetlerin devam edeceğini belirtmek istiyoruz. Geleceğimizin karanlık olmaması için, 2023 hedeflerini tutturmak için 2071 hedeflerini tutturmak için daha da önemlisi çocuklarımız, torunlarımız için 1 Kasım’da Allah’ın izniyle daha önce olduğundan daha çok güçlü bir AK Parti çıkaracağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından seçim bürosu, kesilen kurdeleyle hizmete açıldı.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler