AK Parti Kars Adaylarına Akyaka'da Yoğun İlgi

AK Parti Kars Adaylarına Akyaka'da Yoğun İlgi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili adayları Akyaka İlçe Başkanlığı'nda yapacağı toplantıya yeniden sefere konulan Kars-Akyaka treni ile gitti.

 

AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Avukat Suat Doğan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile çok sayıda partili ile birlikte yeniden sefere konan Kars-Akyaka treni ile giderek Akyaka İlçe teşkilatının düzenlediği toplantıya katıldılar.

Tren yolculuğunun ardından Akyaka tren garına gelen AK Parti milletvekili adaylarını burada yüzlerce vatandaş karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Tren garında Akyakalılara seslenen AK Parti Milletvekili adayı DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan, Akyaka-Kars arasında sefere başlayan ray otobüs’ün ilçeye hayırlı olmasını söyledi.

Ahmet Arslan; “Kars-Akyaka teren seferleri güzergahta yapılan bakım onarım çalışmalarından dolayı bir süre durdurulmuştu. Çalışmaların tamamlanmasıyla ile birlikte teren seferleri yeniden hizmete girdi. Ancak bu sefer teknolojin en son siteminin kullanıldığı ray otobüs ile Akyaka teren seferleri yapılacak. Sizler klimalı, rahat, hızlı tren ile Kars’a gideceksiniz. AK Parti hükümetinin Kars’a yatırımları her alanda devam ediyor” dedi.

AKYAKALILARDAN AKP PARTİ MİLLETVEKİLİNE SEVGİ GÖSTERİSİ

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Suat Doğan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tren garında kendilerini karşılayan vatandaşların arasına geçerek onlarla bir süre sohbet ettiler. Başbakan Erdoğan sloganları atan kalabalık buradan AK Parti Akyaka İlçe Başkanlığı binasına geçti. AK Parti milletvekili adayları burada projeleri hakkında bilgiler verdiler. Milletvekili adayı Ahmet Arslan, Kars’a çağrı merkezinin kurulacağını söyledi.

Ahmet Arslan; “AK Parti hükümeti Kars için kesenin ağzını açtı. 2011 yılı Kars’ın altın yılı olacak. İşte Bakın Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı çalışmaları, Havaalanı yeni terminal binasının yapımı, Lojistik merkez. İçme suyu arıtma tesisleri, barajlar, duble yollar, bunlar sizin için Karslılar için yapılıyor. Burada çok sayıda Karslı istihdam edilecek. İşsizlik sorunu çözülecek. Hepsinden önemlisi Kars’ta Çağrı Merkezi kurulacak. Bu çağrı merkezinde yaklaşık 200 kişi istihdam edilecek. Bunlar çok önemli projeler ve bu projeler yapılıyor. Yani herkesin gidip gözüyle görebileceği çalışmalar var. Yani her şey ortada gizli saklı hiçbir şey yok. Kars Kafkasların ticaret merkezi olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Akyaka’da AK Parti milletvekili adaylarına yoğun ilgi oldu. Milletvekili adaylarıyla konuşmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. AK Parti milletvekili adayları vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunlar tek tek not alındı. AK Parti’nin projeleri anlatıldı. Vatandaşların projeler hakkında görüşleri alındı. 

Akyaka ziyaretini tamamlayan partililer daha sonra tren ile Kars merkeze döndüler. AK Parti milletvekili adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber