AK Parti Kars Adaylarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Kars Adaylarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Adayları Ahmet Arslan, Dr. Yusuf Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, Cumhuriyetin ilan edilişinin 92 inci yıldönümü münasebetiyle ortak mesaj yayımladılar:

Cumhuriyetin ilan edilişinin 92 inci yıldönümünü, milletçe aynı duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecan ve coşkusu içerisinde,  istikrar ve güven ortamında kutlanacak Cumhuriyet Bayramı halkımız açısından da ayrı bir önem taşımaktadır. 

Cumhuriyetimizin kazanımlarının geri dönüşsüz bir şekilde millet tarafından derinlemesine özümsenip sahiplenildiği, “Bütün bir milletçe el birliği ve gönül birliğiyle istikrar ve güven ortamının devamı  sağlanarak  daha güçlü,  daha müreffeh bir ülke haline gelmemiz için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktayız.

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran medeniyetin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Cumhuriyetin ilanıyla birlikte ülkemiz kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atmış ve çağdaş dünyanın saygın bir üyesi haline gelmiştir. Globalleşen ve hızlı bir değişim geçiren dünyada Türkiye’nin önemi her geçen gün artmakta, ülkemiz sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp küresel bir güç haline gelmektedir.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor tüm vatandaşlarımızın ve Karslı hemşehrilerimizin Cumhuriyet bayramını kutluyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler