AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu, bütün sevdası ve uğraşının Kars için olduğunu söyledi.

Bayramoğlu, “Birbirinden kıymetli birbirinden değerli arkadaşlarımıza da seviyeli bir şekilde, seviyeli bir yarışın içerisinde olacağız. İnşallah burada kazanan hem partimiz, hem Karsımız olacak. Tekrara vurgulamak istiyorum ki gerçekten sevdamız Kars, derdimiz Kars. Kendi memleketimiz, kendi toprağımız. Memleketimiz için insanımız için elimizden gelen mümkün mertebe en uygun şekilde yarışı sürdürüp sonucunda da kazananın Kars olmasını istiyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olsun, inşallah bizim içinde hayırlı bir süreç olur. Tabi inşallah hayırlı bir süreç olacak diye düşünüyorum. Diğer değerli adaylarımızda kendilerine göre önemli projeleri var. Bizim en önemli projemiz, en önemli derdimiz Kars. Kars ile ilgili her şey masaya yatırılacak inşallah Allah’ın izniyle.” dedi.

Bayramoğlu ayrıca, “Öncelikle kurumsal bir belediye, belediyenin kurumsallaşması esas amacımız. Kurumsallaştıktan sonra inşallah zaman içerisinde açıklayacağımız çeşitli projelerimizde, şuanda hazırda olan projelerimiz de inşallah Kars için yeni yollar, yeni çıkışlar üretmeye çalışacağız. Kars’ı şimdiye kadar geçmiş dönemde çok kıymetli belediye başkanlarımızın yaptığı doğruları ikişer adım, üçer adım ileriye götürmek, yaptığı yanlışlar ki yoksa da, azsa da bunları yapmamak üzerine bir stratejimiz olacak inşallah. Bundan sonra ki süreç tüm şehrimize, insanımıza hayırlara vesile olsun inşallah.” diye konuştu.

EMRE OKAN BAYRAMOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Kars ili Susuz ilçesinde doğdum. İlk, orta, lise öğrenimimi Susuz ilçemizde tamamladıktan sonra Üniversiteyi Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olarak tamamladım. 2000 yılında yine Kars ili Arpaçay ilçesine öğretmen olarak atandım. 2000’den bugüne kadar yine öğretmenlik, yöneticilik, çeşitli kurumlarda çalıştım. Uzun süre merkez öğretme müdürlüğü yaptım. Son olarakta düne kadar Kars il milli eğitim müdürlüğü şube müdürlüğü görevini yürütmekteydim. Dün itibari ile bu grevimden ayrıldım. 2014 mahalli idareler seçiminde Kars’ın yönetimine talip olmak için AK Parti’den aday adaylığımı açıkladım.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler