AK Parti Kars İl Başkanlığı Yönetiminden Bakan Arslan’a Ziyaret

AK Parti Kars İl Başkanlığı Yönetiminden Bakan Arslan’a Ziyaret

AK Parti Kars İl Başkanlığı yönetimi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Oltu Taşı tesbihi, Harakani Türbesi ve Evliya Camii fotoğrafı hediye ettiler.

Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Kadir Sarıdağ, Tanıtım ve Medya Başkanı Şener Günerhan, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Ferhat Çakırca ve Halkla İlişkiler Başkanı Nihat Nebioğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı ziyaret etti. Kars teşkilat yönetiminin ziyareti Bakan Arslan’ı çok memnun etti. Bakan Arslan, uzun yıllar birlikte siyaset yaptıkları ve çok büyük desteklerini gördüğü il başkanlığı yönetimini böylesine anlamlı ziyarette görmekten son derece memnun kaldığını belirtti.

İl başkanlığı yönetimi de Bakan Arslan’a yeni görevinde başarılar dileyerek Kars’a ve ülkemize çok önemli hizmetler getireceğinden de emin olduklarını ifade ettiler. Yeni görevinde üstün başarı dileklerini de ileten heyet, her zaman olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da Bakan Arslan’ın yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine eklediler.

ak-parti-kars-il-baskanligi-yonetiminden-bakan-arslan’a-ziyaret-(1).jpgak-parti-kars-il-baskanligi-yonetiminden-bakan-arslan’a-ziyaret-(2).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler